Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.280
А србо Легенда узвикна ИНШАЛЛАХ !И алах рече нека биде Лет 3 мојот нов пророк:pos2::pos2::pos2::pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А србо Легенда узвикна ИНШАЛЛАХ !И алах рече нека биде Лет 3 мојот нов пророк:pos2::pos2::pos2::pos2:
Ма незаебаваш? Македонци што мислат?!?!?!?!?!?
Секи нов опит за кроене на границите на Балкан ке води до локални инциденти или да не дава Господ до воjна.Иднината јас ја гледам со прикључувањето во Сојузната Држава :helou:
Можеби. Посебно со Хрватите одсекогаш сте биле во голема љубов така да се е можно.Иднината јас ја гледам со прикључувањето во Сојузната Држава :helou:
A ti malce da zaebish ova EU po sekoja cena i vo sekoj post so velikuvanje na EU.Секи нов опит за кроене на границите на Балкан ке води до локални инциденти или да не дава Господ до воjна.
Иднината може да се види по 2 начина без воjни:
- ЕУ
-Нов соуз во кои нема да има граници.
Ти читаш шо сам напишал???Или ЕУ или нов договор без гравици.Никоj зорлен не те кара да влизаш во ЕУ!A ti malce da zaebish ova EU po sekoja cena i vo sekoj post so velikuvanje na EU.
Samo sto vlegovte vie sega stanavte najgolemi eu podrzuvaci, a Rusija ja zaboravivte bas ste blagodaren narod.
A istovremeno pravite uslugi na zapadot vo NATO, fino vi odi toa rusofilstvoto zaedno so NATO uslugi.Ти читаш шо сам напишал???Или ЕУ или нов договор без гравици.Никоj зорлен не те кара да влизаш во ЕУ!
Па за Русиja нема да ми збориш,заштото статистичеса агенциja изjaви дека бугарскиот народ е наjпроруски настроен во светот.Кога доjдеш среде Софиja и видиш руските паметници,тогаш ке збориш коj сме заборавили.
Учиме се от наjдобрите-Jгославиja:wink:A istovremeno pravite uslugi na zapadot vo NATO, fino vi odi toa rusofilstvoto zaedno so NATO uslugi.
Абе види, Бугарија како мала нација одсекогаш релативно добро поминувала.A istovremeno pravite uslugi na zapadot vo NATO, fino vi odi toa rusofilstvoto zaedno so NATO uslugi.
Ke pominat i uste podobro koga imat najnisko osto od raganje deca i najgolem odpad na populacija vo Evropa.Абе види, Бугарија како мала нација одсекогаш релативно добро поминувала.
За разлика од Србите(и тоа не само овие на форумов).....Они хоче још.:uvo:
Секи нов опит за кроене на границите на Балкан ке води до локални инциденти или да не дава Господ до воjна.
Иднината може да се види по 2 начина без воjни:
- ЕУ
-Нов соуз во кои нема да има граници.
Можеби. Посебно со Хрватите одсекогаш сте биле во голема љубов така да се е можно.
Ke pominat i uste podobro koga imat najnisko osto od raganje deca i najgolem odpad na populacija vo Evropa.
Za 20 i 30 godini Bugarija i isto taka Makedonija izgleda ke ima muslimansko mnozinstvo.
a ima li pobugareni grci a???? ili se e popederceni.....Не бери гаjле, ке ги дополниме нациjaта со побугарени срби (србкини).