Мишелинка
расол
- Член од
- 19 мај 2006
- Мислења
- 3.449
- Поени од реакции
- 385
имам девојка која е подобра од која било провинцијалка, кога веќе провоцираш и сум на фауклтет. И што сега?
А дека сум боље од неа? ЛОЛ, ЛОЛ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
имам девојка која е подобра од која било провинцијалка, кога веќе провоцираш и сум на фауклтет. И што сега?
Ти кога се запознаваш со некој прво му бараш тапија дека е староседелец. Луѓето се секаде исти, било во Скопје, било во Охрид, Битола, Кавадарци, Демир Хисар... Се зависи од начинот на кој се воспитувани и домашното воспитание. А морам да признаам дека во Скопје има се помалце добро воспитувани деца.пошто е стара скопјанка со тапија
Види вака... Јас сум човек. Исто како и тебе. Тоа што имам различен полов орган не ме прави мене нешто привилегирана, така што воопшто не се чувствувам инфериорна под твојата ,,машкост", слободно изјасни се, постои бан... Вистината боли...реков и прееска нема да навредувам само пошто си девојче
се спушташ уште пониско...А дека сум боље од неа? ЛОЛ, ЛОЛ
Oke, мене се тоа ми е јасно дека секаде има секакви, и овде во Скопје има ко смешкото шо не мразат од дното на душата, а и во другите градови има некој шо ги мразат Скопјани. Само мене една работа ми е eкстремно смешна шо ќе се изколиме меѓу градовите, а сите изиграваат патриоти па отвараат теми за гласање дали Македонија е Грчка или не на некој скапан web.Секаде, ама баш секаде има различни видови на луѓе. Ама сум бил во ситуација кај што сум слушнал Еј Скопјанец скопјанец, шо бара он тука.
пошто е стара скопјанка со тапија
Oke, мене се тоа ми е јасно дека секаде има секакви, и овде во Скопје има ко смешкото шо не мразат од дното на душата, а и во другите градови има некој шо ги мразат Скопјани. Само мене една работа ми е eкстремно смешна шо ќе се изколиме меѓу градовите, а сите изиграваат патриоти па отвараат теми за гласање дали Македонија е Грчка или не на некој скапан web.
Јас цело време мислев дека правам муабет со марсовец. како и да е не е џентлменски да вреѓаш, а камо ли девојчеВиди вака... Јас сум човек. Исто како и тебе. Тоа што имам различен полов орган не ме прави мене нешто привилегирана, така што воопшто не се чувствувам инфериорна под твојата ,,машкост", слободно изјасни се, постои бан... Вистината боли...
се спушташ уште пониско...
За тебе маче... И на коленици)))
Башка провинцијалка сум, идеалот си ми ти!
Тој е чист скопјанец од БогданциНемој на коленици, само така немојКој ќе ти ги гледа маките со завоите
Смајли друже од кај си ти бе?
ваљда не сум од прдејци ако се претставувам од Скопје. Btw и да ти кажам можам да те излажам така да нема крај темава...Тој е чист скопјанец од Богданци![]()