Која земја би сакале да ја посетите?

• Креатор на темата Креатор на темата Мари
  • Време на започнување Време на започнување

Koja drzava od ovie najveke bi sakale da ja posetite??

• Кина

Гласови: 34 13,8%
  • Перу

Гласови: 15 6,1%
  • Египет

Гласови: 72 29,1%
  • Ирска

Гласови: 15 6,1%
  • Мексико

Гласови: 34 13,8%
  • Некоја друга (која?)

Гласови: 77 31,2%

• Вкупно гласачи
    247
Од горенаведените сум бил во Ирска и во Египет. Останатите.... сите имаат егзотични делови вредни да се видат како и најобични згради кои ги има и кај нас. Во Април треба да одам за Киргизија па ќе ви дадам апдејт кога ќе се вратам.

Египет, Перу, Чиле, Азорски Острови.. во улога на археолог (=

Инаку една тура сакам да направам скоро.. Австрија, Германија, Данска, Шведска, Финска. Па после Финска-Данска-Германија-Холандија-Франција. И после дома. (=

Да завршам испити, да присоберам нешто пари, и цел јуни ме нема.. бар Финска и Холандија да ги видам (=

Еј ди ди ди Џеј!

Олади малку, го исфлодира цел форум. Можеби администраторите не читаат на секоја тема во секој момент, но тука сепак има некој кој се грижи за редот на форумот.

znam deka ne e staena ali mene zivotna zelba mi e da idam u Rusija,potocno u Moskva...neznam zoso uvek sum ja sakala taa zemja :)

Jas bi sakal da odam vo Italija i se nadevam ke odam vo slednive nekolku godini. A me nervira patuvanje so avion ama sakam da gi posetam i Brazil, Mongolija, Juznoafrikanska Republika i tolku e sega za sega.

doti4nata напиша:
znam deka ne e staena ali mene zivotna zelba mi e da idam u Rusija,potocno u Moskva...neznam zoso uvek sum ja sakala taa zemja :)

исто и јас... сакам да одам за Русија :cuc: :cuc: :cuc:
а од наведените земји.. Кина (заради кинескиот ѕид)

Sakam da odam vo Meksiko, Havaite bilo deka deka so ima palmi, voda mnogu sonce i plaza. Da sednam pod nekoja palma i da pijam koktel so mnoooogu led i limonce i da uzivam u nekoj zalez na sonceto...:)

Египет, неостварена желба на која ќе поработам поинтензивно.

Египет...
ради пирамидите пред се:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom