Дембели..

• Креатор на темата Креатор на темата Офчар
  • Време на започнување Време на започнување
среќа што не сум дома инаку :pishtoldz
а пошо сеа сум во соба 2 на 3 , морам да ја држам чиста... оти ќе нема кај да се седне :icon_lol:

Порано и мене ми се ѕвереја, ме малтретираја, фати ова, фати она... бла..бал..
Ама види сеа проблем.. живеам сам нема кој да чисти, кој друг да пери, кој да готви, кој да мија вагани... така да доволно е една недела и апсолутно се` сам ќе почниш да правиш..
Еве по неколку месеци ако немам истресено теписи еднаш неделно, не поднесувам. Прашина и пајажини на 100метри почнав д гледам.. така да секое саботно сабајле, 1 саат е доволно чистам се... после од одма на базен... не за друго да не трошам на топлавода :)

ThA-BiTcH напиша:
Хехехе, се дешава, али ретко.
Најчесто се слуша:
"ДОБРО БЕ ВИ КУПИВ И МАШИНА ЗА САДОВИ, ВЕ МРЗИ И ТАЊИРИТЕ ШТО ЈАДЕТЕ ДА ГИ СТАИТЕ ВО НЕА!!!!!!!!":pos::pos::pos:

или

"ШТО Е ОВА, ДО ПОЛА ХОДНИК КОНДУРИ?!?!ОДМА ДА ГИ НАМЕСТИТЕ!!!!":pos:

ЛЕЛЕ ЗА ВТОРОВО ИСТОООО ЕЈ!!! :pos: а за второво се дур е жива баба ми не е потребна таква машина...:icon_lol:

dembelu majmune od se mi vikaaat abe bash se ali ruka nedignale na mene!!! prvo mi vikaaat narkomanu koa se vrakav doma kasno !!! posle toa edno vreme idiote koa troshef mnogu pari abe sum imal mnogu iminja ali nikad ne sum i se nalutil na moite

ThA-BiTcH напиша:
"ДОБРО БЕ ВИ КУПИВ И МАШИНА ЗА САДОВИ, ВЕ МРЗИ И ТАЊИРИТЕ ШТО ЈАДЕТЕ ДА ГИ СТАИТЕ ВО НЕА!!!!!!!!":pos::pos::pos:
kako majka mi da ja slusam:pos: :pos: :pos:

kikiki напиша:
Mene nema koj da mi vika:(

Ни мене, па си викам сама на себе понекогаш ...
А иначе Офчар ... зелено за твоите од мене:pos:

нема везе чат пат ми викаат МРЗО нишо друго

Acid напиша:
Не сте вие криви. Уствари, може има некои што се навистина криви, ама и да правиш се како што треба - родителот ќе ти најде маана. Поготово татко ти... И уште ако е 53-та! Уау! :-)
QUOTE]

потполно исто...само уште најутпотребуван збор е мрзо...фати нешто!!!

Auu grdo uste od sega jas sum taa doma sto se kara deka e rasfrleno mene ne red mi smeta mnogu , sakam da znam sve kaj mi e i da e cakum pakum ne zboram za sterilno cisto normalno da ima dusha vo kukata ama ne da e valkano ili rasfrlano eptem me vadi od takt to .. Citajki ve vas sega se uplasif kuznaj kakva ke bidam posle :)

ragazza напиша:
Auu grdo uste od sega jas sum taa doma sto se kara deka e rasfrleno mene ne red mi smeta mnogu , sakam da znam sve kaj mi e i da e cakum pakum ne zboram za sterilno cisto normalno da ima dusha vo kukata ama ne da e valkano ili rasfrlano eptem me vadi od takt to .. Citajki ve vas sega se uplasif kuznaj kakva ke bidam posle :)
абе права домаќинка си...:icon_lol: блазе тој што ќе те земе за сопруга:baeh:

gOJDO напиша:
абе права домаќинка си...:icon_lol: блазе тој што ќе те земе за сопруга:baeh:
More ne mi vadi muabeti , opasnost sum vo kujna ama sepak sakam cisto da e :P

Mene mi zborat i toa mnogu, osobeno majka mi i toa najcesto vo NEDELA ili pak otkako ke se vrati do na rabota i ke otspie i posle toa - se znae. Nezje i e dovolno samo edno nesto da vidi rasfrleno (pr. sadovite ne se izmieni) i ke pocne "Sto e ova sadovite neizmieni, onamu sto se onie corapi - od kaj da znam jas dali se za perenje ili ne, sto e ova spienje do 12:00 i nikakvo ucenje" ... :icon_mad:

Неможе никој подобро да ве познава од вашите родители, затоа како и да ве наречат - во право си се луѓето! Никој не знае поарно од нив што стока имаат дома:pos::pos::pos:

The`bItCh напиша:
Леле..:pos:

Моите не ми рекле дека сум дембел, пошо собата ми е стално средена а и си чистам низ дома. Нема потреба мајка ми да ми рече оди изми ги чиниите или пушти машина или пак здипли алишта, спружи алишта, среди алишта и слично. Не живеам само во мојата соба и не живеам сама. Домашните обврски треба подеднакво да ги извршуваат сите членови од фамилијата.
Се согласувам!:bravo: Не треба да се гледа: овој е најмал, овој е најстар... никогаш не треба да се мачи еден! Ниту само жената (зошто, зашто била домаќинка), ниту само мажот ( зошто, зашто бил глава на семејството:))... И најмало дете, од 4-5 години (кога ќе почне да разбира) треба да учествува во домашните обврски! Не е важно што е најмало! И тоа е член на семејството и не треба да се разликува од другите членови!

Абе џабе ми зборат бе.. џабе си кинат нерви...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom