Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ThA-BiTcH напиша:Хехехе, се дешава, али ретко.
Најчесто се слуша:
"ДОБРО БЕ ВИ КУПИВ И МАШИНА ЗА САДОВИ, ВЕ МРЗИ И ТАЊИРИТЕ ШТО ЈАДЕТЕ ДА ГИ СТАИТЕ ВО НЕА!!!!!!!!"
или
"ШТО Е ОВА, ДО ПОЛА ХОДНИК КОНДУРИ?!?!ОДМА ДА ГИ НАМЕСТИТЕ!!!!"![]()
kako majka mi da ja slusamThA-BiTcH напиша:"ДОБРО БЕ ВИ КУПИВ И МАШИНА ЗА САДОВИ, ВЕ МРЗИ И ТАЊИРИТЕ ШТО ЈАДЕТЕ ДА ГИ СТАИТЕ ВО НЕА!!!!!!!!"![]()
kikiki напиша:Mene nema koj da mi vika![]()
Acid напиша:Не сте вие криви. Уствари, може има некои што се навистина криви, ама и да правиш се како што треба - родителот ќе ти најде маана. Поготово татко ти... И уште ако е 53-та! Уау!
QUOTE]
потполно исто...само уште најутпотребуван збор е мрзо...фати нешто!!!
абе права домаќинка си...ragazza напиша:Auu grdo uste od sega jas sum taa doma sto se kara deka e rasfrleno mene ne red mi smeta mnogu , sakam da znam sve kaj mi e i da e cakum pakum ne zboram za sterilno cisto normalno da ima dusha vo kukata ama ne da e valkano ili rasfrlano eptem me vadi od takt to .. Citajki ve vas sega se uplasif kuznaj kakva ke bidam posle![]()
More ne mi vadi muabeti , opasnost sum vo kujna ama sepak sakam cisto da egOJDO напиша:абе права домаќинка си...блазе тој што ќе те земе за сопруга:baeh:
Се согласувам!:bravo: Не треба да се гледа: овој е најмал, овој е најстар... никогаш не треба да се мачи еден! Ниту само жената (зошто, зашто била домаќинка), ниту само мажот ( зошто, зашто бил глава на семејствотоThe`bItCh напиша:Леле..
Моите не ми рекле дека сум дембел, пошо собата ми е стално средена а и си чистам низ дома. Нема потреба мајка ми да ми рече оди изми ги чиниите или пушти машина или пак здипли алишта, спружи алишта, среди алишта и слично. Не живеам само во мојата соба и не живеам сама. Домашните обврски треба подеднакво да ги извршуваат сите членови од фамилијата.