Оживување на врската

• Креатор на темата Креатор на темата plaslivka
  • Време на започнување Време на започнување

plaslivka

the princess of virginity
Член од
5 февруари 2009
Мислења
170
Поени од реакции
7
zdravo decki se nadeam deka mnogu od vas veke se vo vrska pa sakaat da naucat kako da ja zadrzat za podolgo vreme isto i jas veke sum dlaboko navlezena vo ove realtionship vodi pa sakam da gi spodelime mislenjata za toa kako i so sto se odrzuva vrskata i moze da ne odnese i do brak ....pozz do site:wink:

zdravo decki se nadeam deka mnogu od vas veke se vo vrska pa sakaat da naucat kako da ja zadrzat za podolgo vreme isto i jas veke sum dlaboko navlezena vo ove realtionship vodi pa sakam da gi spodelime mislenjata za toa kako i so sto se odrzuva vrskata i moze da ne odnese i do brak ....pozz do site:wink:

Редовен секс, искреност, редовен секс, искажување љубов, редовен секс, искреност, редовен секс, судбина, редовен секс

da ne se odalecuvame od temata znaci momci ...vie sto bi sakale vo edna vrska ...??

da ne se odalecuvame od temata znaci momci ...vie sto bi sakale vo edna vrska ...??

Како што кажа Точкест-"Редовен секс, искреност, редовен секс, искажување љубов, редовен секс, искреност, редовен секс, судбина, редовен секс" :pos2: И не брините,СЕ ЌЕ БИДЕ ДОБРО!!!

Значи најбитна работа за една врска е да се има голема искрена љубов, многу доверба и искреност. Тоа се тие три работи што ја прават една врска, силна. Ако немаш едно од овие три, врската има можност да се 'разниша' и да заврши. :smir:

letovo ke se sluci i toa....
тоа ќе се случи тогаш кога вие двајцата ќе бидете подготвени и заедно ќе одлучите за тоа, затоа не ги слушај маживе

за една врска да опстои подолго време како прво треба да се има ДОВЕРБА, без неа ништо не правиме,а за да ја оживееш љубовта не е потребно многу, треба да направиш нешто несекојдневно и романтично за вас двајцата(што не мора да биде секс)

Лето си е лето бе :)))

Иначе за да ја оживеете замрената врска почнете да излегувате од монотонието што ви се случува секојдневно. По некое време здосадуваат истите навики што ги практикувате цело време. Внесете новости, ако сте излегувале сами, почнете со друштво или обратно ова као пример.

Значи да не го тупам бидете креативни.

За секс има теми, оваа тема е за тоа да кажете мислење, според вас што е потребно за оживување на врската? Што кога ќе стане монотоно или што ако има некоја криза? Значи што би направиле за да ја “раздрмате“ врската.
Држете се до темата, зашто се останато ќе биде бришено.:smir:

Врската ќе ја оживиш тогаш кога ќе престаниш да планираш кога да имаш секс, и ќе му се препуштиш на моментот.
Толку од мене.

12 мислења префрлени во Љубовни проблеми. А што се однесува на темава, ќе ве молам да се држите до неа значи...

Како да се раздрма врската? Што кога се насетува монотонија? Како да спречи монотонијата? Што кога има тапа период? Како да се оживее врската?

Ваши мислења?

Па за да успее една врска пред се спрема партнерот треба пријателски да се поставиш.Значи во него да гледаш пријател со кого можеш да поразговараш за се и сешто,а после тоа да го гледаш како дечко.
Треба голема комуникација и искреност,доверба,љубов,трпение.:toe:

Лето си е лето бе :)))

Иначе за да ја оживеете замрената врска почнете да излегувате од монотонието што ви се случува секојдневно. По некое време здосадуваат истите навики што ги практикувате цело време. Внесете новости, ако сте излегувале сами, почнете со друштво или обратно ова као пример.

Значи да не го тупам бидете креативни.

Ете така!Убаво кажа.Јас кога бев со врска со една девојка тоа ми се случи.Монотоноста ме направи нервозен кога бев со неа.А не дека не излегувавме на различни места со друштва и сл.Мене ми стана монотоно со таа една особа да бидам во врска подолго време.

А замрена врска може да се оживее ама за краток период.Тоа што пред тоа направило за да раскинете и овој пат пак ќе направи.

Никад нема да дозволам да ме фати монотонија меѓу мене и партнерката. Врската знае некогаш да биде навика и да не е секогаш возбудливо. Но ако некоја мома шо ми значи онака многу не би седел пасивно. Се што ќе ми дојде на памет да правам ќе правам со неа...Ќе ја оживувам врската колку што можам. Или во мој речник...ќе го одржувам шмекот во врската. Пошо ако не го одржавам...шмекот може лесно да се изгуби! :)

Некогаш навистина од толку многу обврски во животов забораваме да го оддржиме тој пламен во врската,ама јас лично многу се трудам да си ја зачувам врската и секогаш да има нешто ново,позитивно за да не ни биде монотоно(секако ова треба да доаѓа и од другата страна).
Секогаш кога ќе се видиме сум насмеана и го гушкам најсилно на свет,му ја пружам целата поддршка што може да се пружи од моја страна(сепак не е интересно секогаш за се да се согласуваме,и двајцата си имаме свои ставови и многу често доаѓа до интересни дебати :) ).
Не дозволуваме да се заситиме еден од друг( се случува и да не се видиме по неколку дена) ,но сепак има работи кои се резервирани само за нас и тогаш тие се наши моменти и потполно си уживаме (гледаме филмчиња,романтични вечери,прошетки низ град,забавување навечер).Битно е да не се затворите само дома,така бргу ќе си здосадите еден на друг.
И правете нон стоп така некои мали слатки изненадувања,немора да има повод за тоа,туку едноставно да му покажете дека се грижите за него и дека пламенот сеуште гори.
:back:

da da posebno od obvrskite se slozuvam deka se zapostavuva vrskata inaku i pozitivnata energija kako sto kaza anabel e mnogu dobar lek za monotonijata spored mene iznenaduvanjata s klucni tie go podigaat adrenalinot i pravat novi turbulencii vo vrskata se slozuvate??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom