Убиен ракометар на унгарски Веспрем

• Креатор на темата Креатор на темата Сапун
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ептен жално,кои будали имат на светов,ееј,за една банална работа да убијаш човек. Во последно време само убиства се дешавет,како најнормална работа да е то. Дај сега јас ке играм со дечко ти и убиј ме. Свашта. Голема штета за дечкото,млад спортист...немам зборови,ептен трагично. Нека му е лесна земјата

Срамота .... И да не бил спортист ... до кога ке се тепаат луѓе за девојки ? па и убиваат.... Но според мене тие штом се дрзнале пред преполн клуб (како што разбрав) да бодат и убиваат ... очигледно се некои и нешто ? Или бар мене ме наведува кон тоа .... Можеби грешам ?
Доживотна казна минимум ... Срамота ...

R.I.P Marian Kozmaa.:nesum:

Голема трагедија и премногу жално. Може не се за сечење на 100 парчиња, ама дефинитивно се за смртна казна. Им ебам неписмените магариња да им ебам.

Ракометна трагедија во Унгарија

Најперспективниот млад хрватски голман Иван Пешиќ (19) e тешко ранет со нож во грбот поради што му е отстранет еден бубрег. Српскиот репрезентативец Жарко Шешум доби тешки скршеници во пределот на главата, а најдобриот романски ракометар Мариан Козма никогаш повеќе нема да заигра. Козма почина два часа после нападот во болница... /повеќе/

Не ми се верува каков народ постои. Ова е навистина трагедија :(
Па колку и да мразиш некој тим и спортисти зар може до толку да се нема чуства и да се дозволи ваква трагедија???
Има неколку приказни вака било така било, ама штом станува збор за 30сетина луѓе кои ги нападнале спортистиве мислам дека ова е организирано.

Нека почива во мир Козма и посакувам што подобро опоравување на Пешиќ и Шешум.

Е значи што може да ти донесе животот суров.Одиш да прославиш раѓање на дете на другар и една група од ментално растроени монголски идиоти да ти го земе животот заради глупости.Нека почива во мир!А за убијците што сакаат нека им прават.Ќе си расчистат со Господ тие...

навистина е жално ова што се случи, жал за неговата младост пред се, за неговите блиски, за Романија, и за ракометот воопшто
нека почива во мир

еве некои од неговите шутови и навистина е жално тоа што најчесто за квалитетите на луѓето дознаваме откако тие не се меѓу нас :(

Страшно...

Не следам спорт али сепак ко разбрав вчера останав без коментар.

Кај отиде светов бе... :tapp:

Голема штета, што да кажам. Бидејќи и јас се занимавав со ракомет до пред некое време, кога ја разбрав оваа вест, ми стана многу тешко:(
Марин Козма беше одличен ракометар, пратам ракомет доста и знаев за неговите квалитети.
Многу многу жално

R.I.P. Marian Cozma

И ЈАС би сакал да додадам нешто , што може и ќе дообјасни некои работи. По последните информации што негде ги слушнаав или прочитав се работи за циганска група , која оперирала во тој реон. Доколку знаете како тие функционираат ( посебно у бугарија и романија, а гледаме сега и во Унгарија и Италија ) и како ги решаваат проблемите кои ги сметаат за големи , ќе ни стане појасно дека попаметно е да се избегнуваат „провокации“ кога се повеќе и на нивна територија. Лани во романија , и тоа во Букурешт, првошто ме предупредија беше да ги избегнувам нив и кинезите , како и тоа во кои квартови да не се појавувам. Мое мислење е дека ракометарите ( дали од незнаење или од тоа што се чувствувале силни) направиле грешка што не си се повлекле на време. Во некои од областите ( не знам дали е така и во Унгарија) дури ни полицијата не влегува.
п.сЧ нека ,му е лесна земја на Козма, и брзо оздравување на останатите

НАЈДЕНИ УБИЦИТЕ НА КОЗМА
Унгарските власти најбрзо што можеа ги лоцираа двајцата осомничени за убиството на играчот на Фотекс Веспрем Мариан Козма.Едниот од двајцата е фатен во Австрија,а нивните имиња ги соопштија касно вечерва:
Рафаел Шандор,29 години,170 см висок
Стојка Иван,22 години,165-170 см висок
Двајцата осомничени се унгарски државјани na ovaa strana ima i slika od ubijcite http://makhandball.com/News2.php?numero=2

стварно е жално ова... нека почива во мир

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom