Што е потешко? Вашиот тим да изгуби со кош во последна секунда или да изгуби со 30?

• Креатор на темата Креатор на темата Perfecto
  • Време на започнување Време на започнување

Кој пораз ве боли повеќе?

• Мојот тим да изгуби со кош во последна секунда.

Гласови: 78 45,9%
  • Мојот тим да биде разнесен со 30 поени разлика.

Гласови: 29 17,1%
  • Двата порази ме болат исто.

Гласови: 63 37,1%

• Вкупно гласачи
    170
Во последна секунда дефинитивно.

Исто болат двата порази.Боли и кога ќе бидеш понижен со 30 разлика,но боли и кога во последна секунда ќе загубиш :toe:

povekje boli poraz od 30 razlika!!

a koga ke izgubat vo posledna minuta barem se borele maski do kraj

Абе у глобала пораз си е пораз, али кога веќе би морал да бирам би одбрал тимот да ми изгуби 30 разлика, барем онака дур заврши утакмицата ќе ми пројде нервозата, вака у последна секунда да ми изгуби тимот може да биде погубно за некој предмет у мојата соба, или евентуално погубно за брат ми :pos2:

Со кош у последната секунда:uvo::uvo:

Потешко е кога ќе се загуби со кош во последната секунда. Не дека ми е сеедно ако губат со 30 разлика, ама тогаш се помируваш уште рано со поразот, а вака во последна секунда те кине.

со 30 разлика зашо нивната игра не била на бараното ниво за да му се спротивстават на противникот

мене исто ме болат и двата порази :toe: сепак пораз си е пораз,дали со 30 разлика или со кош во последна секунда :toe:

Повеќе боли у последна секунда!!!!:toe::toe:

Мене повеќе ме боли кога ќе изгубам 30 разлика...Потоа знам дека сме играла тапа:nenene:
а еднаш губевме 2 поена и во последна секунда со клаксонот дадовме тројка и победивме.. Противничкиот тим остана да седи а не ни подаде ни рака :pos2::tapp:

Е јас сум Лејкерс фан, и во 5 саато се дерев дома како ненормален:vozbud::vozbud:

Иначе еве како мислам јас за мислата на поголем број од фановите. Ако изгубат у последна секунда ке кажат НЕМАМЕ СРЕКА, ако изгубат 30, ке плукат по своите или едноставно ке кажат НЕМАЛЕ СВОЈ ДЕН

Не да се дерев комшиите ги разбудив...

Инаку повеке боли кош во последната секунда..

последна секунда не да боли туку корни и пече повеќе време на европското во франција МАКЕДОНИЈА кога изгуби од израел го кошот на каташ ќе го паметам цел зивот абе све дома искршив од нерва мајката да му ја ебам еврејска уште се нервирам кога ќе ми текне се повреди пеце па претпоследен напад не искористивме и каташ со задршка не униште е семе негово:sekss:

Ни се случило и едното и другото. Кога во последен момент не победија, сакав да се врати времето, побеснав и јас и сите соиграчи. Тренерот не тешеше во соблекувална, ама џабе .. јас вриев во себе и не ми се веруваше што ни се случи, психички и физички бев уништена .. аах неможам точно да го објаснам чувството, ми се плачеше од нервоза .. почнаа да се караат машките, се обвинуваа меѓусебно и тоа тешко ни падна, а јас како единствено девојче не се чувствував способна да се карам со нив, да им попувам што требало да направат кога тие момчиња ме научија на се за кошарката .. ужасно ми беше.. ама неколку дена потоа кога комнтираа сите :
супер бевте, ту пуста среќа имаа ..
среќа, само тоа им се случи вчера ...
исто како да било нерешено ми е .. итн .. се чувствував ок, сепак не беа подобри, само имаа повеќе среќа .. и некако полесно би прифатил следно слично нешто (не дај Боже да има):)
Сме губеле многу разлика, тоа повеќе ме боли, играш, се трудиш, а губите .. и се нервираш цел нтпревар, потоа сите раочарани, викање, карање.. коментари разни ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom