Solid
Зона на самракот
- Член од
- 26 август 2007
- Мислења
- 7.177
- Поени од реакции
- 4.133
- Локација
- Охрид
- Веб-сајт
- kladilnica.forumup.com
Станковиќу да ти се загрозит вечерата деген еден...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
„Македонија има само Македонци и мислам дека е крајно време политичарите да престанат да го делат народот на антички, на словенски или на не знам какви“, рече премиерот Груевски.
а ти политичар си па се најде засегнат или, пораката е за комуњарите кои преку нивните медиуми сакаат да го поделат народотIm rece tupoto na politicarite, nema anticki i slovenski tuku samo Makedonci :kesa::kesa::kesa::pusk:, aj be ziti majka, ja pa mislev deka sum Marsovski Makedonec :pos2::pos2::pos2:
Im rece tupoto na politicarite, nema anticki i slovenski tuku samo Makedonci :kesa::kesa::kesa::pusk:, aj be ziti majka, ja pa mislev deka sum Marsovski Makedonec :pos2::pos2::pos2:
Многу добро си кажа Премиерот.Да им покаже на дегените комуњарски дека Антички Македонец и Словенски Македонец не е националност.Im rece tupoto na politicarite, nema anticki i slovenski tuku samo Makedonci :kesa::kesa::kesa::pusk:, aj be ziti majka, ja pa mislev deka sum Marsovski Makedonec :pos2::pos2::pos2:
Многу добро си кажа Премиерот.Да им покаже на дегените комуњарски дека Антички Македонец и Словенски Македонец не е националност.
Античките македонци постоеле од секогаш и кога дошле Словените се измешале со нив јас се чуствувам како Македонец што го сака и Александар и сите нашти борци за турско ослободување..Барем јас!!
не сум свесен сто да коментирам по денешната изјава на грујо на која сорта македонци припагаме.до вчера тврдеше дека сме антички, денес негира, ке гради највисок споменик на аце, во тотална збунка сум јас или тој... барам помош помагајте :uvo: