Балкански главни градови

• Креатор на темата Креатор на темата Soreno
  • Време на започнување Време на започнување

Кои Балкански главен град е наиубав и наи модерен

• Атина

Гласови: 11 5,5%
  • Белград

Гласови: 31 15,6%
  • Букурешт

Гласови: 11 5,5%
  • Загреб

Гласови: 33 16,6%
  • Љубљана

Гласови: 22 11,1%
  • Подгорица

Гласови: 2 1,0%
  • Сараево

Гласови: 2 1,0%
  • Скопjе

Гласови: 34 17,1%
  • Софиjа

Гласови: 44 22,1%
  • Тирана

Гласови: 9 4,5%

• Вкупно гласачи
    199

Soreno

Big Brother
Член од
14 јануари 2009
Мислења
530
Поени од реакции
19
Кои Балкански главен град е наиубав и наимодерен :

1. Атина
2. Белград
3. Букурешт
4. Загреб
5. Љубљана
6. Подгорица
7. Скопje
8. Софија
9. Тирана

СКОПЈЕ се разбира
Си требал и Скопје да го сликаш во темница ХАХАХА

Љубљана :)барем според мене...
се мислев помеѓу Загреб , Белград и Љубљана :)

ја сум му го гласувал за Љубљана,само зато што многу му го сакам тоа буквата Љ да му го проговорувам :pos2:

ЗАГРЕБ после него Љубљана и тн тн

Од наведениве Белград ми е некако најфин:)

Освен Скопје, во ниеден друг не сум бил, а сакам во живо да видам убавини, не вака. Затоа, не гласам. Мада, според сликите, Скопје, Подгорица, Тирана и Сараево доста слични се.

Vo Tirana i Bukuresht ne sum go bil, ama mislam i deka ne sum propushtil mnogu :P! Sum go glasal za Sofija, ne radi sho sum pominal nekoi 3 meseci tamu, i ne radi bugarite, nekako mi deluva najubavo ima bukvalno se i seshto. Diskoteki, restorani i kazina kakvi sho imashe tamu pred 5 godini takvi nema deneska vo drugite zemji. Tamu go otvorija prvoto Arena kino po americhki standard so site svetski sertifikati, cel trgovski beshe so ogromen parking, internet kafe so 500comp i eden kup prodavnici vnatre so 20 i kusur kino sali imashe se sekavam edno vip 'Zala' za pushachi: si palish cigarche, si porachuvash jadenje i pienje, imashe kelnerki ti go sluzat dodeka go gledash, foteljitre se pravea kako kreveti si go spushtash i beshe nekade 40 dushi salata, prefecten saraund i slika i si uzivash, e si spomnuvam ' 'Vlastelinat na prstenite tretia chast' svetovna promocija! Sega slusham imalo 3-4 takvi kina.
Luna parkot mislam deka e eden od pubavite na Blakanot.
Tie pochnaa prvi da pravat golemi inbternet cafea: Insomnia, inferno, Mania -koj bil znae a lani vo Belgrad nemozev za lek da najdam internet kafe... ima mnogu raboti, samo aj dosta e!:smir:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom