Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Браво, и ја така би играл. Што сакаат нек си прават (нека дубат на глава, нивни проблем) таму, но се друго (јавно нападно експонирање) е вишок, како што кажа.За сите,ја не би ги стигматизирала ни гетоизирала затоа што се различни од мене,нивно право е што ќе прават и со кого во 4 sида,не е мое да одредувам кој со кого да живее....
Единствено што ми смета кај хомосексуалците е сопственото етикетирање од типот носење маици ја сум педер,и слично,и геј парадите ... но сепак тие се луѓе и така треба да се однесуваме кон нив.
ако еу продолжат вака, а ние продолжиме со нашата реакција, за која пак викам дека е природна, наскоро ќе станеме нација не за психоанализа, туку за колективен психијатриски третман
до кое дереџе не донесоа
Еволуирала:smir:фала богу не останав со примитивен став дека хомосексуалците треба да ги гетоизираме,или можеби да ги убиеме затоа што се различни од нас.....
hahaha kako mozes da getoiziras nekoj vo getoС краја дека треба да ги гетоизираме оти се различни од нас!
То ни јас не го помислив.
Треба да ги гетоизираме оти се опасност за општеството а не оти се различни.
Ја не сум некој злотвор.
Темава е иронична? Нели?
Нели?![]()
Не е ироинчна ако СЕКОЈ треба да има трето дете како што предлага владата.Темава е иронична? Нели?
Нели?
Не се плаши, ќе те остават да бидеш геј.:back:Не е ироинчна ако СЕКОЈ треба да има трето дете како што предлага владата.
На други теми сум зборела колку хомосексуалциве стануваат напорни со своите права, паради и сл.Не знам ... дал од иронија се пердашат хомосексуалците или за озбилно.
Ај вака.
хомосексуалци има, па и во Македонија.
Што сега се бара?
посебни права... да влезат в устав... да веат свои знамиња... да имаат свој преставник во владата... да имаат “боречки“ пензии?
Нек си се клецкаат дома со кој сакаат али надвор од дома тој си е граѓанин како и секој друг. Исти закони за сите. Пошто ако почне некои повластици и привилегии за таа група на сексуално настрани, тогаш утре со исто право ќе бараат свои права и повластици и педофили и некрофили и зоофили..... и кизнајкакви “фили“
По таа логика јас сум против орален секс и што треба јас да формирам НВО за таа работа? Дури шефот ме банираше од форумов заради моето мислење. Добро де и јас претерав малку :smir:.Или, по нивната логика, јас, ако сакам само и исклучиво орален секс, на пример, а сум хетеро, треба да соберам група со слични преференци, и јавно да бараме разбирање за нашиот фетиш како и поголеми права, односно да не не дискриминираат![]()
Зошто бе да не ги гетоизираме??С краја дека треба да ги гетоизираме оти се различни од нас!
То ни јас не го помислив.
Треба да ги гетоизираме оти се опасност за општеството а не оти се различни.
Ја не сум некој злотвор.
На времето турците знаеш како ги мачеле нашите шо демек праеле зулуми?Edinstven lek za homoseksualecot e koga ke go primi v gaz,kaj vi tekna deka ima lek za toa poremetuvanje?! :nenene: