Дали државата треба да изгради посебни установи, каде би се лекувале хомосекцуалците?

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
еее што прави гетото наметнато од еу значи

викам јас еу се криви за се, и за поделеноста меѓу македонците и за нехуманизмот и за клаустрофобијата и за паранојата и за многу други работи

Lechenje na homoseksualciiii?????!?!?! A kako kje se lechat? Mislam, kakvi metodi na lechenje kje im primenuvaat? Vo instituciite za masovni lechenja ima masovni tushevi. Kako kje se banjaat - sami ili vo grupi? Vo instituciite za masovni lechenja lugjeto spijat po nekolku dushi u soba. Dali vo taa hipotetichna ustanova za lechenje homoseksualci lugjeto kje spijat sami vo soba ili kje bide toa vo grupi?

ако еу продолжат вака, а ние продолжиме со нашата реакција, за која пак викам дека е природна, наскоро ќе станеме нација не за психоанализа, туку за колективен психијатриски третман

до кое дереџе не донесоа

За сите:toe: ,ја не би ги стигматизирала ни гетоизирала затоа што се различни од мене,нивно право е што ќе прават и со кого во 4 sида,не е мое да одредувам кој со кого да живее....
Единствено што ми смета кај хомосексуалците е сопственото етикетирање од типот носење маици ја сум педер,и слично,и геј парадите ... но сепак тие се луѓе и така треба да се однесуваме кон нив.
Браво, и ја така би играл. Што сакаат нек си прават (нека дубат на глава, нивни проблем) таму, но се друго (јавно нападно експонирање) е вишок, како што кажа.

ако еу продолжат вака, а ние продолжиме со нашата реакција, за која пак викам дека е природна, наскоро ќе станеме нација не за психоанализа, туку за колективен психијатриски третман

до кое дереџе не донесоа

Зошто за психоанализа? Зошто не прифаќаме хомосексуалци?

Еволуирала:smir:фала богу не останав со примитивен став дека хомосексуалците треба да ги гетоизираме,или можеби да ги убиеме затоа што се различни од нас.....

С краја дека треба да ги гетоизираме оти се различни од нас!
То ни јас не го помислив.
Треба да ги гетоизираме оти се опасност за општеството а не оти се различни.
Ја не сум некој злотвор.

Темава е иронична? Нели?
Нели? :(

Ја не сум некој злотвор.
hahaha kako mozes da getoiziras nekoj vo geto

dupla getoizacija ?

Темава е иронична? Нели?
Нели? :(

Не знам ... дал од иронија се пердашат хомосексуалците или за озбилно.
Ај вака.
хомосексуалци има, па и во Македонија.
Што сега се бара?
посебни права... да влезат в устав... да веат свои знамиња... да имаат свој преставник во владата... да имаат “боречки“ пензии?
Нек си се клецкаат дома со кој сакаат али надвор од дома тој си е граѓанин како и секој друг. Исти закони за сите. Пошто ако почне некои повластици и привилегии за таа група на сексуално настрани, тогаш утре со исто право ќе бараат свои права и повластици и педофили и некрофили и зоофили..... и кизнајкакви “фили“

Има за педерите посебна установа, гасна комора се вика......:smir:

Не е ироинчна ако СЕКОЈ треба да има трето дете како што предлага владата.
Не се плаши, ќе те остават да бидеш геј.:back:

Не знам ... дал од иронија се пердашат хомосексуалците или за озбилно.
Ај вака.
хомосексуалци има, па и во Македонија.
Што сега се бара?
посебни права... да влезат в устав... да веат свои знамиња... да имаат свој преставник во владата... да имаат “боречки“ пензии?
Нек си се клецкаат дома со кој сакаат али надвор од дома тој си е граѓанин како и секој друг. Исти закони за сите. Пошто ако почне некои повластици и привилегии за таа група на сексуално настрани, тогаш утре со исто право ќе бараат свои права и повластици и педофили и некрофили и зоофили..... и кизнајкакви “фили“
На други теми сум зборела колку хомосексуалциве стануваат напорни со своите права, паради и сл.

А, имаат и некои двојни стандарди кога се работи за нивната "приватност" и личен избор.
Као сексуалната определба било нивно лично право у кое никој не треба да се меша.

А, за кој ...шарен...они си дозволуваат да узирпираат време и простор со својата сексуална определба?

Ако се толку по приватноста, нека си се ебаваат како им мило ем драго позади затворени врати, и нека не замараат никој со својата сексуална определба.

Тие ми прават упад со трубење на фактот дека се геј, и после одеднаш се лутат, зошто тоа било нивна интимна работа.

Интимата не се изнесува на паради и трибини.

Или, по нивната логика, јас, ако сакам само и исклучиво орален секс, на пример, а сум хетеро, треба да соберам група со слични преференци, и јавно да бараме разбирање за нашиот фетиш како и поголеми права, односно да не не дискриминираат :(

Нека прекинат да замараат. И нека се ебаваат како сакаат, али ги молам, тоа да не го изнесуваат јавно.
Правата си ги имаат.

А, за затворање у институции и обид да се "превоспитаат"...Е тоа е више премногу.

Жениве што сакаат да бидат мажи излегоа покурнази од маживе што сакаат да бидат жени. Иако немаат машки полов орган :icon_lol:.

Или, по нивната логика, јас, ако сакам само и исклучиво орален секс, на пример, а сум хетеро, треба да соберам група со слични преференци, и јавно да бараме разбирање за нашиот фетиш како и поголеми права, односно да не не дискриминираат :(
По таа логика јас сум против орален секс и што треба јас да формирам НВО за таа работа? Дури шефот ме банираше од форумов заради моето мислење. Добро де и јас претерав малку :smir:.

Ја не сум некој злотвор.
Зошто бе да не ги гетоизираме??
Па педерите сами си се декларираат како различни преку нивните паради...и шо сеа да земеме ние да ги убедуваме...не бе не сте вие поразлични ние сме поразлични!

п.с Let3 хахаха куче старо,од кај го ископа мојов цитат за да го ставиш у потпис...и коа веќе си го стаил у потпис стај го оригиналниот цитат...вака луѓето ќе си помислат дека веќе не сум меѓу нашите:pos2::pos2:

Edinstven lek za homoseksualecot e koga ke go primi v gaz,kaj vi tekna deka ima lek za toa poremetuvanje?! :nenene:
На времето турците знаеш како ги мачеле нашите шо демек праеле зулуми?

Епа им ставале шипка од 70тина сантина(на која од едната страна била усвитена на 300степени) и со тој ладниот дел му ја пикале у г'з а со тој усвитениот му останувал надвор....и го оставале таков да се мачи сам да си ја извади шипката!

Ете ти предлог за мачење педерчиња AtoM-AnT!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom