Најомразен македонски клуб

• Креатор на темата Креатор на темата P-S-G
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
vardar
teteks
makedonija gj.p
Зошто МАКЕДОНИЈА Ѓ.П. бе шипо ? :pos2::pos2::pos2: Што ви направивме да не мразите ? Ооооооуууууу да бееееее сега ми текна :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: . Поздрав до тебе :

Не мразам ниеден клуб освен албанскиве двосезонски клупчиња :pop:, а инаку обожавам ко че го тепаме Вардар, оти со Пелистер појче не е интересно (стално ги кафтиме, да не се тие че нема кого да тепаме во лигава):baeh:

:oeoeoe:

Едини најомразен тим ми е Сљога... за другите не коментирам

AKO E ZA GRADSKI DERBI MECEVI , ANTI-VARDAR SUM OD GLAVA DO PETI :vozbud:. ZOSTO MNOGU SE SAMOBENDISANI:pos2::pos2::pos2:
или може ЗАШТО едноставно се НАЈДОБРИ!!!!!!!секогаш се учи од подобриот ,а после НАРАВНо се плука по него(македонски синдром)

вардар шкендија и слогаааааа

или може ЗАШТО едноставно се НАЈДОБРИ!!!!!!!секогаш се учи од подобриот ,а после НАРАВНо се плука по него(македонски синдром)
порано биле најдобри сеа не се!!!!сеа се пред распаѓање!!
бтв вардар слога и шкендија

албанските клубови и МЃП( само кога играат во европа сум за нив ).

Абе P-S-G ова требаше ја мислам анкета та ставиш. :)

албанските клубови и МЃП( само кога играат во европа сум за нив ).
не те разбирам бе чоек..како моеш да ги мрзиш македонија ѓп коа ти текне а коа ти текне да ги сакаш..ама кој ке ве разбере вас комитите

не те разбирам бе чоек..како моеш да ги мрзиш македонија ѓп коа ти текне а коа ти текне да ги сакаш..ама кој ке ве разбере вас комитите

Хахаха...И јас сум како него!! Не ги сакам...Но навивам сега да играат во Лига на Шампиони (во Групите)...За да имаме Македонски преставник...:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom