Со која мисла се будите наутро?

• Креатор на темата Креатор на темата biglava
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам зашто во последно време станувам и веднаш мислам на колку убаво ќе ми биде кога ќе си направам најубав нес на светот и самата помисла на убаво ладно матено нес и цигарче сама ми ги отвара очите..Отидена сум малку во последно време...

шо ќе јадам сабајлево...има ли кафе... ми оставиле ли пари?
од утре почнувам да учам, ме мрзи сеа

Да ти ебам глупиот телефон шо ме разбуди у најубав сон.

Станувам со помисла лелеее ми се спиее и уште колку дена има до викенд:pos2:
И после одкако добро ќе се расонам веднаш започнувам да планирам како да си дојдам побрзо дома за да легнам да спијам пак:pipi:

Прва мисла:"Нејќам у школо!!!!!!":toe:

првата мисла е: "лее, кој ќе иде у школо, уште плус 7 часа..ај уште неколку минутки да поспијам"

Со мислата.....ајде сега да видиме што ке донесе денешниот ден поразлично од претходниот, или зависи ако треба да завршам некоја работа па се мислам околу тоа

Најпрво помислувам на девојка ми дали ми титнала дали ми пишела смс значи прво зјаам у мобилен а после што обврски имам таа ден

прво што ми паѓа коа ќе станам е да го зеам одма мобилниот што секад ми е до мене и да видам дали има нешто занимливо дур сум спиела :wink: а потоа помислувам на тоа како сум си поминала предходната вечер со мојте френдици и самата со себе си ги делам впечатоците дур си го пијам првото кафе :helou:

Колку е саат,кој ке се тушира,да тибам школото,кај се моите пари да ми дадат:pipi:.....тоа....:baeh:

Леле ме мрзи да станувам ми се спие уште а колку имам за учење

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom