Со која мисла се будите наутро?

• Креатор на темата Креатор на темата biglava
  • Време на започнување Време на започнување
Кај се разбуди сега уште ни до пола работа не заврши (при лезетски сништа)

Ќе каснам... Мразам сабајлиња... (за време на работен ден)

1. Повелете спремно ви е се само потпишете или 2. ПМ ваша бегај бегај бегааај!!!(кога ме будат со сила и после не се сеќавам дека сум го зборел тоа).

Хехехехе ова е боље од оргазам (за време на викенд кога по навика ќе станам рано сабајле и ќе сфатам дека е викенд).

Ооооо каква ноќ...гледаш ли...и одма типките од 69 околку мене се и денсаат :vozbud:...што помислувам? Колку обврски имам дента и дали може уште 15 минути да доспијам малку :toe:

Најчесто одбројувам денови до викенд и колнам јабанџиско-студентски маки стопанкини!
Во понеделник се чудам кога поминал викендот во петок се мислам кој автопат ил планина да го фанам во сабота, а веќе во сабота се прашувам кај летнала неделата мајку му! Во меѓувреме рандом мисли ми се мотаат, од какво кафе ќе мснам , кај треба да акнам дента, шо ќе јадам, дал сум завршила домашната на време, дал иам денес јога ил неам, денес требаше да се видам со Клер или утре!?!
Има и проклети денови како денес кога ќе си легнам околу 1 официјално со сите нишани, измиена, стокмена со пижами и чорапи во иста боја, и ќе се ококорам во 4 До 5.30 пцујам и колнам се живо и во 6 кога веќе ќе почнам да ги гледам сите луѓе присутни ви животецов знам дека заспивам! Е фино тоа ама во 7 ми ѕвони ѓаволскиот аларм зошто силно светнал ден и време е да ги активирам мускулите и да се затрујам со кафе и цигари!
Дем ит...живот..денови..а денови ли се денови..сите различни и со различни мисли!

Фалати Господе што сум сеуште жив!!!:smir:

Веќе ми е сеедно.
Глупаво и ептен неблагодарно е што вака размислувам на оваа возраст, ама тоа е тоа.

Леле кој ке иде сеа на школо.Ај уште 5 минути.
:vozbud:

Ништо не мислам насабалје зошто цел сум побркан...:tapp:

Звони телефонот и викам:
"ај уште 5 мин. пак збони телефонот и пак ај уште 5 мин. звони пак телефонот"
Станувам
"Пи*ку матер"
"кој го измисли школото бе"
"ај коа ке дојдам од школо ке спијам 5 саати и вечер ке легнам уште од 23:00"

Добро утро Шмекер. Ова е уште еден ден од твојот живот каде што ќе се утепаш од шмекање. Затоа стануј и право на шмек (ама претходно оди да се измочаш)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom