Со која мисла се будите наутро?

• Креатор на темата Креатор на темата biglava
  • Време на започнување Време на започнување
Чекај да го наместам алармот +9 минути..(проаѓаат 9 минути,звони алармот)..леле аман,кога пројдоа,човек неможе асално да се наспие:).

па ако ми ѕвони алармот знам дека ми е ден за работа па се мољекам да станам прва мисла ми е ајде бе кога ќе помине денов у пичку матер,ако не ѕвони алармот или сум трета смена па си се излежаам до вечерта и не мислам ама баш на ништо, а кога сум слободен дај нека помине времево поспоро.

Ах... нов ден после убава вечер... денес... демн треба да учам... ај ќе прескокнам тоа... друго... хммм да идам да купувам опрема - клавир (синтисајзер) и такви работи :vozbud: ќе се шеткарам со колата на конечно убав и сончев ден... и да ќе зборам со милото... и можда ќе излезам вечер после толку недели не излагање некаде на кафе, а камо ли на некоја журка... :pos:

многу лесно станувам од спиење и прво на што правам гледам колку е саат и кој ден е

Морам да пиајм кафе и да пушам цигара :icon_razz

Koga se budam na sabajle prvo si pomisluvam na moesto srcence:back: a posle na se drugo....:pipi:

Ај уште десет минути ќе поспијам...после 30-40 минути...професоре може на час?

Фала ти Боже за се, помогни им на тие што им треба помош ,чувај ми ја фамилијата а мене отворими го патот што е за мене најдобар.

Back to reality...
"штета, шубав сон беше..."

и апсолутно секогаш го правам сатот уш 5 минути :) али џабе, the dream is gone :(

Дур одев средно, '' Леле како ке спијам кога ке се вратам '', дур одев факс " Леле како ке спијам кога ке се вратам '', a утре, '' Koj к*р се договорив у 12 за кафе . . . . леле како ке спијам кога ке се вратам '' .

p.s. Никогаш не спиев кога се враќав .

eх,нов ден,убаво-го бакнувам синчето и ме гледа со весели очиња,и си мислам треба многу работи да завршиме..

додека одев во школо прво коа ке станев ај не одам први 4ас
а сеа коа станувам прво отварам о4и после ја осекјам главата од со сум пиел ве4ерта и викам заеби не станувам и кома :pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom