Што кога?

• Креатор на темата Креатор на темата black angel
  • Време на започнување Време на започнување
B

black angel

Гостин
Ако бакнезот го сметаме за неверство и би го осудиле партнерот што би било тогаш ако нашиот партнер имал односи со друга лицност што тогаш како би постапиле?

не би можела да преминам преку тоа, и да му простам и нераскинеме никогаш нема да имам доверба во него. а од таква врска нема потреба стварно.

Исто како за бакнеж:)
Неверство си е неверство,без разлика дали било само бакнеж или нешто повеќе,не гледам дека треба да има некаква разлика у реакции или нешо...

Ако бакнезот го сметаме за неверство и би го осудиле партнерот што би било тогаш ако нашиот партнер имал односи со друга лицност што тогаш како би постапиле?
:shok: Клоца, ама буквално... Инстантно шутирање, шамарање како и примена на сите кунг фу и теквондо техники врз неговиот ,,сонцест репродуктивен орган"... И нормално, многу ќе ме боли тоа што се ебнал ма колку и да било ,,ради реда".

Не знам на него што ќе му направам, ама сигурно таа вечер нема да заспијам сама... Чисто за да надокнадам за сите претходни пропуштени прилики поради него, не за да се одмаздувам..

У да ви ибам тоа клетите!!

ја па ништо нема да направам...глат ќе ја изебам како ништо да не било...па ќе направам муабет зошто до тоа дошло и натаму ќе ја редиме ако е за редење, а ако не е, пријателски!

П.С. Секоја која размислува како Анестезијана, а и се случило нешто такво, слободно нека ме побара, тука сум за утеха и одмазда!

Ќе биде удар за мене и гарант,познавајќи се себеси прво вината во себе ќе ја барам ама...кога ќе ми се склопат коцките така еден убав говор ќе му оддржам (иако мислам дека ќе биде за џабе) и ЧАО ЏАЦИ :helou: нема многу мислење тука,мора брзо да се делува инаку ако се тегавам со денови па вака па така можно е така и да му опростам :tapp: вака дури сум во афект најдобро е.

ќе му спремам салата од кокичиња...

Море, јас би за отровна кашичка:pos2:

Ваљда ништо поинаква реакција од бакнежот, можеби со малце повеќе гнев во себе. Во секој случај ставање крај без реперкусии. Не би знаела однапред и со сигурност да потврдам за степенот на агресија што би го применила притоа. За секој случај, нека си земе друштво за да се одбрани:pos2:

Чипс, чоколада, залеано со кока кола и кутија клинекс или палома уатевер!
Абе ајде...
Не знам во каква состојба би ми бил умот тогаш ама знам дека нема да губам време на објаснувања, мољакања и депресии! Времето ќе го потрошам на барање совршени високи штикли и црни чорапи бре:pipi:
А него...пуф...ќе го снема!
Ќе му ја запеам ту д лефт, ту д лефт...
Ете така!

Финтата е шо е многу мал процентот на тие шо дознале...:jaj:

Pa vidi sea seto toa zavisi od mn faktori ama sigurno bi go ostavila, zosto nesto sto najmnogu mrzam e varanje i koga veke si resil da bides so nekogo bar neka bide ko so treba. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom