Ко го читаф ова писмо, се прснаф од смеење

• Креатор на темата Креатор на темата DualCore ™
  • Време на започнување Време на започнување
Старо е ова али многу ми е смешно кога и да го прочитам :pos2:

Старо ама добро инаку ова е серијал од писма до човек кој е заминат на отслужување на воениот рок во бившата ЈНА,инаку мене ми е најинтересно писмото од жена му кое гласи вака:
Мил Стојане пишувам ти полека оти знам дека полека читаш ние по дома сме добри ете прошлата недела не поканија на свадба во соседното село и отидовме со брат ти.Убаво си поминавме брат ти го тепаа а мене ме ебаа.Наредната недела пак сме канети на друга свадба на мене ми се оде пак ама брат ти неќе ни да чуе.

А брат ти Радојче, он е стварно за никаде. Замисли, ја затвори вратата од колата, а клучевите беа внатре. Мораше да се врати во станот да го земе дупликат клучот за да не извлече од колата. Катастрофа !!!
Сестра ти Милева, знаеш онаа што се омажи, конечно се породи! Не знаеме кој пол е, па затоа не можам со сигурност да ти кажам дали си станал тетка или вујко...Сестра ти рече, дека ако биде женско ќе ја вика по мене. Малку ми е чудно што нејзината ќерка ќе ја вика "мама":pos2::pos2::pos2::pos2:

Да ви кажам само дека вредеше времето што го потрошив за читање за писмото.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

. Ако не го добиеш јави ми, ќе ти го пратам повторно. Ќе пишувам полека, знам дека споро читаш.

Пред некој ден татко ти прочита во весник дека по најнови статистички податоци повеќето сообраќајки се случуваат на далечина од 1км од куќата, па затоа ние се преселивме малку подалеку.
Тука времето и не е така лошо. Прошлата недела само два пати врнеше. Првиот пат траеше 3 дена, а следниот пат 4.
вујко ти Перо ми рече дека ако ги извадиме копчињата, пошто многу тежат, ќе не фати поефтино пратката во пошта. Јас затоа ги отпарав копчињата и ти ги ставив во џеб.
Има под себе околу 500 души...се запосли на градски гробишта, го коси травњакот.

па затоа не можам со сигурност да ти кажам дали си станал тетка или вујко...Сестра ти рече, дека ако биде женско ќе ја вика по мене. Малку ми е чудно што нејзината ќерка ќе ја вика "мама", ама ете желба и е.

Замисли, ја затвори вратата од колата, а клучевите беа внатре. Мораше да се врати во станот да го земе дупликат клучот за да не извлече од колата. Катастрофа !!!

Сакав да ти пратам и нешто пари, ама веќе го затворив пликот!
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:..Се помочав од смеа..

:pos2: :pos2: :pos2: :pos2::pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:....

Се превртев од смеење еј .. :pos::pos::pos2::pos2:

Пред неколку дена ни експлодира плинската боца во кујна. Татко ти и мене, експлозијата не исфрли надвор кроз прозор. Какво убаво чувство беше тоа! После толку години, татко ти и јас, конечно излеговме заедно.
Сестра ти рече, дека ако биде женско ќе ја вика по мене. Малку ми е чудно што нејзината ќерка ќе ја вика "мама", ама ете желба и е.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Лелееееееееееее.. се пресмеав жими се.. хахахахахахахаххаххаха !!!

Ти го пишувам ова писмо за да знаеш дека ти пишувам,зошто ако го добиеш значи дека стигнало. Ако не го добиеш јави ми, ќе ти го пратам повторно. Ќе пишувам полека, знам дека споро читаш.

леле закон еј:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Писмово е незнам...:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Бтв дај сменете го насловот ептен е ужасен.:nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom