Heaven of Chaos!

• Креатор на темата Креатор на темата Toreador
  • Време на започнување Време на започнување
Никој веќе нема да слуша рап,и ти ќе банкротираш,и ќе исценираш лажно самоубиство(за публицитет),ама кога че видиш дека никој не ти дошол на погреб,стварно ќе се самоубиеш.И пак нема да ти дојдат :icon_lol:

Мојот рај е да се фатам со тој што највеќе го сакам и он мене да ме сака,и никој да не не раздели!

Ќе се фатиш со тој, и ќе го напраам педер. :pos: и ќе ти се упропасти целиот твој рај :pos:

Мојот рај е да нема замарање со учење и да уживам по 12 часа дневно минмун :icon_lol:

Е ретко кој ќе сака да ти го уништи рајот!

mr_wicket напиша:
Ќе се фатиш со тој, и ќе го напраам педер. :pos: и ќе ти се упропасти целиот твој рај :pos:

Мојот рај е да нема замарање со учење и да уживам по 12 часа дневно минмун :icon_lol:

12 часови уживај како сакаш, а останатите 12 да уживаш над септичка јама.

Мојот рај е ... ...Тишина.

ЌЕ ГО РОКНАМ ПОЈАЧАЛОТО ДУР СПИЕШ...АМА ДО УВО

мојот рај би бил еден плоштад колку цела македонија со пуно бендови и свирки на него...и па да бидам главна фаца

Epa ke padne meteor na toa plostadot ama golemicot meteor (i ke vi ja iskrsi toa opremata) :):):):)
Mojot raj epa vaka
Eden 42inci plazma televizor,pod nego edno Xbox360,DVD player ,Pojacalo nekoe 500x7 so se saraund i 1000000 filmoi i igri ,eden krevet i pernica i dalinsko :):):):) ama i LapTop so WiFi (zaso nemozam bes PC)

РИВЕНЏ!!!
ќе се најадам граф и ќе ти дојам таму ќе ти се изнапрдам прво за да избегаш па после ќе зеам комбајн и се ќе ти испокршам!!!! ХАХАХАХАХА

хахахаххахаха, а дек ти е рајо ?

Немит рај. :pos:
Мојот би бил skatepark колку цела Македонија и бендови на секоја страна.

Немам срце да ти го уништам, воа стварно е рај!

Мојот рај плажа, море, сонце........

Ќе ти напраам вечна зима...да замрзне морето,сонце да не видиш и на плажата место песок и згодни типци...снег и ескими

Мојот рај...да сум многу среќна и заљубена и никој да не ми го уништи тоа:)

Аха многу сакаш :)
Би направил да немаш на што да бидеш среќна и во што да бидеш заљубена :zlo:

немаш рај, јеееее!!!! помалку мака за мене, нема шо да уништувам :poss:
мојо рај: па звучници на секаде, појачала и трешти house или trance

Napojuvanjeto ke ti go riknam i nist od vojot raj
Mojot raj...neam raj...ne sakam raj,dobro mi e vaka

hehe nema da imam mnogu rabota togaj
hmm mojot raj. paa da nemam problemi nikakvi :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom