Heaven of Chaos!

• Креатор на темата Креатор на темата Toreador
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе го претворам замокот у штала среде огнови и камења.

Мојот рај би бил едно возење на харли дејвидсон по хаотичната главна улица на некоја метропола.

Ke zemam nekoj eeeeepten debel policaec i ke go legnam na zemja pred motorot.

Moj raj bi bil oooogromen club so mnooogu moken trance/drum n bass so najkul luge sto ke trae i trae i trae....

И ќе ви снема струја!

Мојот рааааааај.......си седам дома пред ТВ со друштво и ругаме се шо ќе испадне на златниот наш мал екран...

че ви цркнит тв и после че ви снема струја

мој рај би било Длабоко под земја само темница и темница

abe da dade gospod cel zivot da vi rastat cvechinja da vi e se rozevo u zivotot ama bash se pochnuvajchi od oblekata :pos: :pos: :pos:

CopyOfDeath напиша:
че ви цркнит тв и после че ви снема струја

мој рај би било Длабоко под земја само темница и темница

Ќе ве заразам сите со кокошкино слепило :pos:

Мојот рај би бил помеѓу ѕвездите некаде на другиот крај на универзумот сам со ѕзвездите и тишината....

Toreador напиша:
Ќе ве заразам сите со кокошкино слепило :pos:

Мојот рај би бил помеѓу ѕвездите некаде на другиот крај на универзумот сам со ѕзвездите и тишината....

Ќе ти ја рокнам до даске Black Sun Empire & Noisia - Hideous и коа ќе фрсне тој басот ќе ти ја уништи тишината сосе свемир и ѕвезди :pos:

MarthaGraham напиша:
Ќе ти ја рокнам до даске Black Sun Empire & Noisia - Hideous и коа ќе фрсне тој басот ќе ти ја уништи тишината сосе свемир и ѕвезди :pos:

Mnogu si losa ebago :pos: :pos: :pos: ama sega treba da pisuvas kako tebe bi ti izgledal tvojot raj

А да.. мојот рај.... на најпрекрасната плажа на светов да лежам и некој цело време да ме масира и да ми дава да пијам коктелчиња

MarthaGraham напиша:
А да.. мојот рај.... на најпрекрасната плажа на светов да лежам и некој цело време да ме масира и да ми дава да пијам коктелчиња

Posle nekoe vreme ke otkries deka maserot e grd debel vlaknest 45 godisen muz koj nemal sex veke 10 godini a vo koktelot ima apce za uspivanje :pos:

Mojot raj bi bil vo pariz vo restorantot na vrvot na ajfelovata kula so licnosta koja ja sakam :je:

Toreador напиша:
Posle nekoe vreme ke otkries deka maserot e grd debel vlaknest 45 godisen muz koj nemal sex veke 10 godini a vo koktelot ima apce za uspivanje :pos:

Mojot raj bi bil vo pariz vo restorantot na vrvot na ajfelovata kula so licnosta koja ja sakam :je:

Ќе ти се деси 9/11 :pos:

Мојот рај - на огромна журка со најдобрата музика, супер расположени луѓе, сите голи и пијани насмеани играат цело време и никој никад не се уморува :pos:

Toreador напиша:

Ке го натерам готвачот да ви дае расипано јадење....
А на личноста која ја скаш ке и кажам дека си геј или стрејт....зависи од полот на личноста....:)

Мојот рај би било едно поле пуно говеда.....И сите тие да имаат пролиф....
Ај јас апетит за колачиња....

Да ти стане апетитот за пролив.
А мојот рај јас да сум дебелиот, грд и влакнест 45 годишен муж кој секс немал 10 години, а MarthaGraham да ме масира и да ми дава да пијам коктелчиња

gOJDO напиша:
Да ти стане апетитот за пролив.
А мојот рај јас да сум дебелиот, грд и влакнест 45 годишен муж кој секс немал 10 години, а MarthaGram да ме масира и да ми дава да пијам коктелчиња

Ќе ти изиграм еден леп денс за да се напалиш како гојдо:pos: , у клучниот момент ќе се претворам од згодна масерка во жаба крастача, ќе ти рипнам во коктелот и ќе се задавиш :pos:

Мојот рај, да бидам JC Denton и да влезам и да ја одиграм во живо Deus Ex :icon_lol: (појаснување - се работи за PC игрица)

MarthaGraham напиша:
Ќе ти изиграм еден леп денс за да се напалиш како гојдо:pos: , у клучниот момент ќе се претворам од згодна масерка во жаба крастача, ќе ти рипнам во коктелот и ќе се задавиш :pos:

Мојот рај, да бидам JC Denton и да влезам и да ја одиграм во живо Deus Ex :icon_lol: (појаснување - се работи за PC игрица)

I koga ke dojde Deus Ex 2 jas ke gi viknam templarite protiv tebe i ke ti haknam vo tajnoto mesto ke te napraam patos da ne se poznaes. Plus ke si stavam agumentacii za sila i otrov pa ke te tepam pak :D

Mojot raj bi bil da bidam nekoe epten jako elfishte vo Gospodarot na prstenite i da imam sex so gladriel I arwen vo isto vreme :je:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom