PES 6/2009 - Online играње преку Hamachi

• Креатор на темата Креатор на темата THE_PIRAT
  • Време на започнување Време на започнување
Модераторе со врски поставен, ајде веќе 2 дена те чекам. Или сеуште не си подготвен да ја оставиш титулата модератор на игри? :wink::wink::wink:

Што чекаш,кога не работи.

Doi mi na domasen teren,pa ke se vidime.

Потребно:
пач 1,20 од Конами
крак за пачот 1,2
и следново програмче:wink:
Упатство одкога ке го инсталирате пачот 1.20 на Конами:
1.Отпакувајте го фајлот pesgs1.0.3.exе во фолдерот каде што ви е инсталирана играта.
2.Отворете го
3.Притиснете 0 и ентер за инсталирање на сертификатот
4.И потоа притиснете 2 (Доколку ви покаже ерор одете во C:\\Documents and Settings\\(USERNAME)\\Local Settings\\Application Data и најдете го фајлот pes09.crt отворете го и инсталирајте го сертификатот)
5.Се е подготвено влезете во Хамачи и отворете го pesgreen и притиснете 1 за да креираш или 2 за да влезеш во веке креирана игра.
6.Ако сте креатор само внесете го твоето hamachi ip и ке ти се отвори пес 2009
7.Ако сте client прво внесете го Хамачи Ip-то на креаторот па вашето и пес ке се отвори
8.Кога сте влезени во игра одете во network и пишете вило кој user и pass потоа ке ви се отвори прозорец halsten... притиснете ок и agree.
9.Ако сте креатор креираш меч(мора да биде Friendly) ако си client барај меч.
Ако имате проблеми прашајте( а не би требало) само следете ги внимателно инструкциите тестирано е и работи.
п.с Не сум одговорен за настанати штети работете на свој ризик:toe:

Линкот ти е мртов, стај го пак тоа програмче....

значи нисто со пес македонската лига нема малку заинтересирани проблеми со хамачи и сл. ок да знам ил да не се надевам за џабе.:nesum::nesum:

dajte bre i ja sakam da igram samo patchot i imeto na programata neka ja kaze pa da ja dL i da igrame.

Ima li liga za pes 09????
Ako ima sega ke napram se za da igram online!!!
Sega simnuvam:vozbud:

Казете некоја хамачи - мрежа (network)

Ima li liga za pes 09????
Ako ima sega ke napram se za da igram online!!!
Sega simnuvam:vozbud:

Казете некоја хамачи - мрежа (network)
нема лига а нема ни да има затоа што има проблеми со хамачито не мозе да се игра онлајн бар така ми рекоа :(:(:(:(:(

нема лига а нема ни да има затоа што има проблеми со хамачито не мозе да се игра онлајн бар така ми рекоа :(:(:(:(:(

Грешно ти кажале!!!!!
Вцера јас се направив како што треба и фати.Ирав 3 натпревара!!!

Грешно ти кажале!!!!!
Вцера јас се направив како што треба и фати.Ирав 3 натпревара!!!

На што оперативен систем си?

Vista или XP?

Бидејќи има некои проблеми со Vista-та,јас и Марчело Суки пробувавме,едноставно при логирање со Pass и Username,една од конекциите/сертификатите (кои ги креира PesGreen) паѓа.
А тоа е најверојатно оној bypass-от што е за да не се конектираш на Конами серверите,туку на приватни мрежи.

Се надевам ќе излезе понова верзија во брзо време.

На што оперативен систем си?

Vista или XP?

Бидејќи има некои проблеми со Vista-та,јас и Марчело Суки пробувавме,едноставно при логирање со Pass и Username,една од конекциите/сертификатите (кои ги креира PesGreen) паѓа.
А тоа е најверојатно оној bypass-от што е за да не се конектираш на Конами серверите,туку на приватни мрежи.

Се надевам ќе излезе понова верзија во брзо време.

Na XP sum!!!!A neznam za vista ama mene mi vaka!!

Moже ли ПЕС 6 да се игра online

може ли некој да ми каже дали пес 6 може да се игра онлине и ако може како да се направи тоа па ако биде како што треба се ќе направиме и еден турнир

Читав од поодамна на некои српски форуми за играва, дека можело да се игра преку хамачи, ама требало да ја имаш ОРИГИНАЛНАТА ПЕС 6, а со овие пиратски не можело. Колку е ова точно не знам, ако некој знае како може да се игра, нека каже, и мене многу ми се игра.

Eдит: Разгледај го ова на форумов...

http://www.pes-serbia.com/vb/showthread.php?t=10907

I jas bi sakal da znam kako da se igra online pes 6 ...po cel den bi igral online vaka veke ne mi e interesno...se imam osvoeno i kupovi i ligi...i master league

Секоја игра која е легално купена може да се игра online :vozbud:
јбг така е, мислам дека може со симињање на некои пачови или пак преку himatchi

Разгледајте го линкот што го оставив погоре од српскиот форум, јас не можам сега да пробам по што сум на школо, штом отидам дома ќе пробам дали тоа работи.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom