Кафана

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Ми треба предлог за убава, цивилизирана кафана. Нешто како Сопотско, смирено, со убава храна и не со турбо фолк или нешто такво ретардирано... По можност да не е ептен далеку од град. Сите предлози ќе ми значат многу. Тенќу

Езерце? Хм... Мислам дека спаѓа во категоријата кафана... Исто има една на водњанска Мажите знаат зошто.:back:

„Орач“ мислам дека се викаше, на улицата кај што е Казабланка се наоѓа кафанава. Мирно, мало, интимно место без турбо-фолк моменти како Цеца, Сека и другарици, туку двајца свират - еден на виолина, друг на гитара (може грешам, можно е и хармоника да имаше, тројца да беа) кои свират македонски староградски песни и по некоја староградска од ју просторите. Убаво е.:smir:

Ми го зема зборот...у Папу е феноменално...плус тоа многу е по интимна атмофрерата за разлика од другите кафани,а у позадина одат тивки староградски Македонски песни...абе милина

Ганза :vozbud:...одлично место со одлична храна и староградска музика...наспроти паркот во Дебар Маало

Ми треба предлог за кафана за собиранка.Значи нешто весело со убаво музиче со убаво мезе .онака да се собереме да се најадеме и да се напиеме асално.

Ми треба предлог за кафана за собиранка.Значи нешто весело со убаво музиче со убаво мезе .онака да се собереме да се најадеме и да се напиеме асално.

Златно Грне карши Орце Николов Гимназијата (кај старата УСА амбасада) ... ЕБЕЊЕ е местото .... а и цените се ок =)

Куќа е добра кафана, кај големиот паркинг спроти Холидеј Ин.

Дајте кажете некоја добра кафана што е моментално,со добра атмосфера,нешто весело и актуелно!

Македноска Софра дефинитивно , на јужен булевар и тоа само во сабота

Домини ... на улицата кај злате... кај народна банка... местото е невероватно... не е скапо храна убава музика не пуштаат дури ни народна... и не е гласна музика туку онака тивко за да искочиш на вечера ! дефинитивно една од поубавите во градов е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom