Впечатоци од пречекот на ракометарите

• Креатор на темата Креатор на темата Ddime
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Леееј колку сакам да идам
Бараме со сестра ми некој познат што иде, зошто 2 женски сами тешко да не пуштат:(
Кажувајте цени со се билети, или знае некој колку се билетите посебно?

Е тоа не знам.
Малолетна си најди некој да те носи.

Јас можам и сама да отидам :)
A не одговарам за тебе да си знаеш:icon_lol:

Плус мала си ај седи си дома :pos:

Инаку утре ке отидам до агенцииве да видам цениве, па ќе видиме... ама тешко прескапо ми е некако.
Напумпани се цениве :cry:

Инаку џабе броеви сега, кога ништо нема до утре да се знае.

Моментално никој не знае колку е посебна карта за утакмица која се продава пред сала.

Во Вараждин некој луѓе од АМС даваа и гратис карти....али добив инфо дека на денешниот натпревар не се давало карти за беспари, па имало навивачи што останале надвор за сепак во второ полувреме да се сомилуваат и да ги пуштат при полу-празна сала.
Значи не се знае дали АМС ке добие карти, и колку ке добие. Дека мислам ке има многу навивачи во сабота.

Не ми се јасни мене некои работи.
Ако немам пари ќе си седам дома и ќе гледам на телевизија.

А нема мангуп да се правам да одам во Хрватска и без притоа ни 20 евра да немам за карта :nesvest:
Македонче бе ...

Не ми се јасни мене некои работи.
Ако немам пари ќе си седам дома и ќе гледам на телевизија.

А нема мангуп да се правам да одам во Хрватска и без притоа ни 20 евра да немам за карта :nesvest:
Македонче бе ...

Не сме ни први ни последни.Во фудбал пример, колку само навивачи одат на натпревар без билети, со надеж дека ќе најдат нешто на црно.Важно е да се биде на лице место:)

imas besplatni karti vo varazdin... denes se javiv i mi rekoja deka ima prilicno slobodni karti na prodaznite mesta ...
kartite za vtoroto kolo se poskapeni i se 200kn sto e nekade 30 evra od prilika ( gruba smetka )
inaku jas ziveam vo hrvatska i planiram da stignam prvo vo zadar :D a posle ke mu ja mislam :) gledav sega na nekoj stranici i mozam da vi preporacam nekoi...
http://hotels.eurobookings.com/sear...month=2009-1&do_availability_check=on&radius=

ili guglas :D " zadar smestaj " i ke dobies privatni smestai :) jas ke sum samo za vikend radi rabotata.. a ko so gledam ima i za 20 evradvokrevetna soba za nokjevanje.. so ne e mnogu... samo neznam kako vi e so patot.. mada i mene ne mi e sjajno haha od vukovar do zadar ke patuvam 15 sati :D ama vredi ;)

Не сме ни први ни последни.Во фудбал пример, колку само навивачи одат на натпревар без билети, со надеж дека ќе најдат нешто на црно.Важно е да се биде на лице место:)

Да купат на црно одат тие.

А нашиве не одат да купат.
Нашиве одат за да влезат беспари и да најдат гратиси. Притоа немаат ни 20 евра да платат карта.

Има разлика голема :)

Не сте го почуствувале на своја кожа тоа, па да видите како е.

Ова во вараждин беше 6ти ден. Јас среќа имав каде да спијам, па ми излезе само патот да го платам со сопствена кола. Веке по натпреварот со Полска јас снемав пари т.е 4цата што бевме со кола ни останаа вкупно 200евра, и тие пари беа за патот назад да не се случи нешто. Али можев да останам до денес, да живеам на воздух и да барам бесплатни карти, така да тие што чекаа денес надвор без карти апсолутно ги оправдувам.

И би ве замолил без офтопици, модераторот нека ги префрли мислењава во соодветната тема или нека ги избрише. Оваа тема стрикно за организирано идење до Задар.

Еј ми треба информација кој знае колку се картите за наредниве утакмици на Македонија. Кој знае нека пише побргу ми треба одма...

Еј ми треба информација кој знае колку се картите за наредниве утакмици на Македонија. Кој знае нека пише побргу ми треба одма...

pa pisav pogore.. trkalo edno :tapp:

Вардар еспрес
(02)2402394 (02)2402395

Вардар Турс
(02)2611758
(02)2655548
Голден Травел
(02)3290863
(02)3290855

Делфина турс
(02)2635557
ЈСП Турс
(02)3091522
За повеќе агенции да најдете тука

ПЛАНИРАМ ДА ОДАМ! АМС МОРА ДА ПУШТИ НЕКОЛКУ АВТОБУСИ ГРАТИС!!! ЗА ФУДБАЛ ХРВАТСКА - МАКЕДОНИЈА ДАДОА 12 АВТУБОСИ ГРАТИС А СЕА ИЧ?! СРАМОТААА! ПИШЕТЕ АКО НАИДЕТЕ НА ПОНИСКИ ЦЕНИ! АКО НЕКОЈ РЕШИ ДА ОДИ СО КОЛА ЈАС СО УШТЕ 3 ДЕЧКИ СМЕ СПРЕМНИ ДА ГО ПЛАТИМЕ БЕНЗИНОТ И НАКАЈ ЗАДАР И НАЗАД!!

Ај кога ке најде некој конкретна понуда нека ја стави овде. И јас сакам да идам како и секој, ама малце скапо ми се гледа. Ако има некоја понуда без спиење само на утакмица да се иде:pos2:

200 eвра многу се не сме ние Скандинавците со 1000 евра плата месечна,најизводливо ми е со кола да се оди 3 4 ца ставање бензин и фурање Задар:toe: Ние наша екипа бараме некој со превоз да му платиме ама ќе видиме што ќе направиме

samo nemojte da planirate patuvanje so prekacuvanje.. da odite do zagreb pa natamu za zadar.. prevozot vo hrvatska e izgor... mene duplo poeftino mi e da odam od vukovar do makedonija vo dva pravci nego do zagreb vo eden pravec..a so kola znajte deka nivnite avtopatista se ubavi ali i skapi..
uste nesto.. hrvatskite zeleznici... t.j. patuvanje so voz za vreme na svetskoto e duplo poevtino ako pokazite deka imate karta za natprevarite... t.j. dobivate 50% popust
a i ke ima sator od 1500m2 :) so pesna i muzika taka da na koj ke mu e do spijanje :D i hoteli :D mozda od 5-6 sabajle do 12 :D i pak od pocetok so zabava :)
i ne mora da spijate vo zadar.. sepak to e jadran.. sekoe selo ima apartmani ..sega evon sezona pa prosetajte so kolata 5 km nadvor od zadar i ke najdite mnogu apartmani ( isto ko ohrid haha oj do pestani i sekoja bandera ima sobi za iznajmuvanje.. ) ne mora da se prajme evropejci da spijame vo hoteli so 5 zvezdi.. vazno e da se prespie nekoj sat i da se soberi snaga za drugio den..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom