Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене лично најеротски дијалект ми е струмичкиот, едноставно уживам да слушам како две струмичанки прават муабет.Иако пола од тоа што го зборуваат нема да го разберам, сепак тоа нешто е егзотично за мене.А вас?
Хахах што е еротски во струмичкиот?
Па начинот на кој зборуваат женските, не машките, се карав со нив во војска и не звучеа баш многу еротскиХахах што е еротски во струмичкиот?
Па начинот на кој зборуваат женските, не машките, се карав со нив во војска и не звучеа баш многу еротски.
Па баш затоа што е твој не ја чувствуваш еротиката во него.Е сега пример како да ти кажам тоа, нема примери само мое лично чувство и размислување.Дај ми пример жити се.![]()
Или дека е мој дијалектов не ја чувствувам еротиката во него.![]()
Скопскиот. :uvo:
Без навреда, ама другите ми се смешни. Не дека и другите не се смеат на скопскиот, ама ете...![]()
Ко прво, никад не би и кажал на девојка некоја излитена фраза од типот „најбоља/е/и/ си“.Расист! Како да има нешто посмешно од тоа да кажеш на скопски колку една девојка е "најбоље".:nesvest::pos2:
Туку, појма немам, не сум размислувала на ваква чудна тема. Но, ми се свиѓаат битолскиот и прилепскиот дијалект, па ваљда ако слушнам згоден дечко така да ми прозбори, ќе ми звучи поеротски од струмичанец на пример.![]()