Најеротски дијалект

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Мене лично најеротски дијалект ми е струмичкиот, едноставно уживам да слушам како две струмичанки прават муабет.Иако пола од тоа што го зборуваат нема да го разберам, сепак тоа нешто е егзотично за мене.А вас?

Мене лично најеротски дијалект ми е струмичкиот, едноставно уживам да слушам како две струмичанки прават муабет.Иако пола од тоа што го зборуваат нема да го разберам, сепак тоа нешто е егзотично за мене.А вас?

Кавадаречки да го ебам:)
Се шалам, мене најеротски ми е скопскиот.

Хахах што е еротски во струмичкиот?

Се пулиш во цурите како теле во шарена врата и се правиш дека ги разбираш а умот ти оди на :sekss:

Па начинот на кој зборуваат женските, не машките, се карав со нив во војска и не звучеа баш многу еротски :icon_lol:.

Скопскиот. :uvo:

Без навреда, ама другите ми се смешни. Не дека и другите не се смеат на скопскиот, ама ете... :)

Па начинот на кој зборуваат женските, не машките, се карав со нив во војска и не звучеа баш многу еротски :icon_lol:.

Дај ми пример жити се. :)
Или дека е мој дијалектов не ја чувствувам еротиката во него. :pos:

Дај ми пример жити се. :)
Или дека е мој дијалектов не ја чувствувам еротиката во него. :pos:
Па баш затоа што е твој не ја чувствуваш еротиката во него.Е сега пример како да ти кажам тоа, нема примери само мое лично чувство и размислување.

Некои исклучителни струмичанки си запознал изгледа. :smir:

Туку да одговорам на темава, мене некако битолскиот ми е најеротски, дека интересно ги изговараат зборовите (она долго Е што го имаат им е карактеристично, развлекуваат некако, башка симпатично делува. :))

Источните и Кумановскиот,онака делуваат најразвратно :) ,најнеертоски Тетовски и Охридски.

Скопскиот и кумановскиот!

Обожавам кога слушам скопјанки како муабетат.. :)

има нешто секси во скопскиов стварно(кога се во прашање моми а не ергени,да не бидам сфатен погрешно,за ергените шо зборат скопски немам баш некој коментар ):smir:

Хех, темава... И јас ќе го споделам мислењето околу скопскиот. Само да не претеруваме со оној тинејџ лош скопски. Урбан јазик, кој делува либерално и со јасна мисла искажана од сочни усни на идеално скоцкана девојка. Дури и физички предизвиканите девојки кои знаат да се изразат убаво на овој “урбан сленг“ знаат да покренат жичка кај мене... Баш еротски.

Скопскиот. :uvo:

Без навреда, ама другите ми се смешни. Не дека и другите не се смеат на скопскиот, ама ете... :)

Расист! Како да има нешто посмешно од тоа да кажеш на скопски колку една девојка е "најбоље".:nesvest::pos2:
Туку, појма немам, не сум размислувала на ваква чудна тема. Но, ми се свиѓаат битолскиот и прилепскиот дијалект, па ваљда ако слушнам згоден дечко така да ми прозбори, ќе ми звучи поеротски од струмичанец на пример.:pipi:

Расист! Како да има нешто посмешно од тоа да кажеш на скопски колку една девојка е "најбоље".:nesvest::pos2:
Туку, појма немам, не сум размислувала на ваква чудна тема. Но, ми се свиѓаат битолскиот и прилепскиот дијалект, па ваљда ако слушнам згоден дечко така да ми прозбори, ќе ми звучи поеротски од струмичанец на пример.:pipi:
Ко прво, никад не би и кажал на девојка некоја излитена фраза од типот „најбоља/е/и/ си“. :)

Фторо, не се лути. И струшкиот дијалект е секси, ама само кога е изговорен од твоите усни. На пример, кога го слушам Наумче Мојсовски, ми иде да си го одземам животот :)

НајНЕеротски - штипскиот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom