Користев Internet Explorer 4-5 години, па 1-2 години Opera и на крај Mozilla. Засега, за подобро од мозилава незнам и немам намера да ја менувам. :helou:
Мозила Фајрфокс убедливо за мене на врвот. Од пред една година кога почнав да го употребувам само со него пребарувам. Брзо е, не праи ерори, за разлика од Интернет Експлорерот кој многу ме нервира. И Опера користам ама многу многу ретко.
Ги имам користено Internet Explorer, Opera, Mozilla i Chrome.
Операта многу ми се допаѓаше, но сепак омилен ми е Мозила, посебно заради големиот избор на додатоци (без adblock веќе не можам да замислам да сурфам).
Прво користев Експлорер, ама многу ми е бавен некако а сега и ми кочи, после го симнав Мозила, се одеше добро додека не почна Гугл да не функционира со Мозилата, а со Експлорерот да (мислам ко ќе напишам нешто, стискам Ентер и ништо, што не беше случај со Експлорер) и затоа почнав да го користам Гугл Хром, и добар е...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.