Изберете најдобар прелистувач!

• Креатор на темата Креатор на темата Marlboro
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар ?

• Internet Explorer

Гласови: 21 10,3%
  • Opera

Гласови: 37 18,1%
  • Mozilla Firefox

Гласови: 156 76,5%
  • Netscape

Гласови: 3 1,5%
  • Некој друг (кој)

Гласови: 13 6,4%

• Вкупно гласачи
    204
Gi imam skoro site navedeni vo anketata...no go koristam poveke godini Avant browser...definitivno mi pasuva...:cuc:

Јас уште сеа си давам гласче за Mozilla Firefox. Зошто? Епа... Има pop-up blocker, open source, побрз е од сите други (да докажано е) поддржува скинови, има многу алатки кои можат да се симнат од ОВДЕ. Ајде сега фурајте и кажете ми вие што мислете.

Иначе, темава веќе постоеше, па ти ги префрлив мислењата во неа Петар.

Може да продолжите со дискусијата.

Acid напиша:
Иначе, темава веќе постоеше, па ти ги префрлив мислењата во неа Петар.

Може да продолжите со дискусијата.

Ма изгледа слеп сум. Баш гледав да нема ваква тема, и не ја видов, и си отворив нова. Друг пат треба подобро очи да отварам :icon_eek:

Ни рам ни перде..
Линукс со мозила..
не е само да е убо важно е да е бесплатно :)

Jas koristam uste internet explorer i mi vrsi rabota, ama inace i Mozilla Firefox ne e losa.

koristam internet explorer vrsi rabota i dosega najdobro mi kazuva prelistuva i sve..no i mozilla e super;)

Mozilla Firefox година дена го користам и супер си е

Jas koristam Mozilla Firefox i mnogu sum zadovolna.

Naviknata sum na internet explorer, moze stvarno e zastareno ama jas najdobro se snaogam i najmnogu mi vrsi rabota. Inace Mozilla Firefox e isto mnogu dobar, no jas koristam internet explorer. Glasav i za dvete.

Firefox 1.5, Netscape 8.1(кој е базиран на firefox, а има додатна предност уште и IE rendering engine) и Safari за Mac Os X. Explorer saks.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom