Кремки/Кремци

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitarc
  • Време на започнување Време на започнување
а што ви смета кремот................остајте го да живеееееееееееееееееее

Кремците пијат нафта, се облекуваат како бритни спирс ама не се мијат и не се бањаат, се полеваат со скапи мириси за да не смрдат и така натака.

Toreador напиша:
Кремците слушат Поп музика, Турбофолк, прават шопинг во грчка, италија и тоа од исклучително реномирани фирми (Аваргандиа, D&G, Miu Miu, Drndrntetiva, Kursetresevoladnavoda) пијат САМО коктели, пушат Слимс, искачат САМО во фенси места, одат во театри и музеи за да бидат видени, не да уживаат во приложеното, идоли им се Мики Црнокрак и Галијано, мислат дека Генгста рапот и The Bling се најдобра ствар во светот, користат англиски фрази кога разговарат со некој око-в-око, учат исклучително во странски колеџи, за Нова Година одат на некои Шкљ места кој никој досега не ги чул. (ЈАР, Брегот на слоновата коска, Попкатепетел, Улаан Батур, Камчатка) Имаат многу другари од америка, франција, италија, се фалат дека се ебеле со црнки и јапанки, и пробале тројка или четворка и сите тие што не ги сакаат/следат горенаведените атрибути се сељачини и/или провинцијалци. Со еден збор, Буљаш (што би рекле скопјани). Корекција, ФЕНСИ Буљаш.

Полошо од Кремац е Фејкерски Кремац.

Полошо од Фејкерски Кремац е Фејкерски Кремац со селска култура. (Читај, Сељачина во Најновата колекција за Зима/Пролет '06)

Brat toa poveke mi lici na nekoj SNOB/KA a ne na kremka/kremac! Ne deka mena takvi kremci ali .... kremcite ne idat po slonovi koski ili kaj i da e ... nego idat po nekoi sema mesta (kako sto e opium, stobi ... i slicni na niv ) i nosat "kao marki" ili cat pat nekoj amarka za koja ke soberat kesarica posle mesec dena stedenje ( ne se odnesuva za site normalno) ima i i sklucoci

Тоа малку погоре за кремците баш мене ми е ОК....И ако не си слушнал за тие места иди убиј се! И не го спомнавте Тренд и таму може да се оди! И нормално со картица купувам!

filip_sk напиша:
Тоа малку погоре за кремците баш мене ми е ОК....И ако не си слушнал за тие места иди убиј се! И не го спомнавте Тренд и таму може да се оди! И нормално со картица купувам!
Na tato kartickata ama .Primen si .Kremce na Kajgana :)

ragazza напиша:
Na tato kartickata ama .Primen si .Kremce na Kajgana :)

Ragazza onaka iskreno. KOj mislis deka se kremci na kajgana? Aj kazi nema da ti se lutime :je:

мене некако Dimitarc ми е така кремов... без љутиш ама! и ThA-BiTcH... на форумов немам ништо против тоа, да не бидам погрешно сватена, ама во живо не верувам дека би се поднесувала со некој како нив... и пак ќе речам без љутиш... може не сум во право, ама така ми делуваат :raz:

Воздржете се од реченици од типот "кој кого не би поднесувал од форумов".

се извинувам, не сакав така да звучи... мислев дека не би можела да се дружам со тие луѓе, во смисла премногу се различни од мененемам ништо против нив, тие си се ок на свој начин... прифатено извинувањето?

Dimitarc напиша:
Гледам дека мешате шмизли со кремки, па ме интересира што е за вас кремка/кремац?[/qu:raz: pa vaka,smizla ti e nekoja zenska koja mnogu se prai,si misli deka ona e centar na svetot,a kremka ti e tipka sto se oblekuva od marki.ote]r

bibuska напиша:
мене некако Dimitarc ми е така кремов... без љутиш ама! и ThA-BiTcH... на форумов немам ништо против тоа, да не бидам погрешно сватена, ама во живо не верувам дека би се поднесувала со некој како нив... и пак ќе речам без љутиш... може не сум во право, ама така ми делуваат :raz:

Кога отидов на собиранката кај Перо, Гарфилд ми рече: "Баш ми е мило што дојде. Никогаш немој да ги мешаш реалниот со виртуелниот свет. Пред компјутер си една личност, а во живо си сосема трета. И немој да се чудиш ако некогаш се рчнеме на форум. Па се тоа е нормално."
Значи, bibuska, не го сфаќам ова како навреда, (јес, да е веќе втор пат) али немој да судиш кога некого не знаеш. Се надевам ќе се видиме на роденденот, и ќе се запознаеме подобро. Поздрав до тебе:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom