СП Хрватска 2009 Македонија - Полска

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Све против нас бе леле.И делегати и судии и све.И на крај им покажавме која е МАКЕДОНИЈА!!!

Неможе со Македонецот никој бе :nenene:...ајде Руси уште вас да ве плеснеме па идеме даље :olee: Македонија,Македонија,Македонија!!!

:oeoeoe: Браво прекрасна игра и посветеност душата си ја оставија на терените за Македонија. Иако судииве по втор пат сакаа да не ебат у гз пак тепавме.

Јако Јако Јако....ретко добар ракомет...Со High level на адерналин

sudiive 4e ne usnishteja .bravoooooooo makedonijaaaaaa angelov alal da mu e :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

јееееееееееееееееееееееееее :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: ДИВИ ДИВИ КИРЕ КИРЕ
е тек сеа ми е криво уште повеќе зашто изгубивме од ТУНИС :(

Секоја чест.

Срце оставија на терен... со ваквата игра и со овој резултат се искупија за поразот од Тунис а богами и многу повеќе. Ако се игра вака во секој дуел, ќе целиме високо. Сигурен сум дека сите Македонци во овој момент ја чувствуваат истата еуфорија и истата гордост како мене. Немам што да анализирам во врска со натпреварот, со минорни грешки... беа блиску до перфекција. Браво!

Сисајте Полскааааааааааааа :tapp:
Кире Лазаров !!!!!!!!!!!!!! Кире Лазаров !!!!!!!!!!!!

Браво за сите немам зборовови посебно за Алушевски,Кире и Наумче :vozbud:

КАКОООО НЕ ГИ ПОБЕДИВМЕ ТУНИС БЕЕЕЕЕЕ СЕГА СИГУРНИ ЌЕ БЕВМЕ АМА АКО НЕ СЕ ДАВАМЕ УТРЕ ЌЕ ЈА ГАЗИМЕ НА ГЕРМАНИЈА„!!!!

тоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо
не само што тепавме ама и ги пониживме светските вице прваци.
леле кире што му направи на 'најдобриот' голман до сега....го понижи уште на почеток и топка не фати после тоа :pos2: браво момци бравооооо само така да се продолжи!
утре да се одморат, и после на ред е светскиот шампион да падне на колена:vozbud::vozbud::vozbud:

следни на дневен ред русите и германците

браво МАКЕДОНСКИ ХЕРОИ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom