Твојата најдобра психо-бивша

• Креатор на темата Креатор на темата Annabel
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе го имам тоа на ум :smir:

Шо ви е? :nesvest:

Сеедно... :) за бивша девојка да ти врати, треба да има причина за тоа. Значи не е крива девојката која револтирано ќе сака да се освети, туку оној кој ја напраил бељата, то ест типот.

Е сеа другата страна на медалот вели дека луѓето работите ги перцепираат тотално субјективно, па некои акции на момчето може да им се видат како навредливи или повредливи кон нив, и да го сторат истото. Вистината е дека типот иако невин, ќе настрада. :kafe:

Најчесто се лутат на мене,и пробуваат да ми вратат.Ама една лага завршуе работа.

iskreno da vi kazam so minatiot decko nemav sansa da mu vratam nikako iako srcevo mi go napravi param parce ---steta sto e iljadnici kilometri podaleku od mene inakuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

iskreno da vi kazam so minatiot decko nemav sansa da mu vratam nikako iako srcevo mi go napravi param parce ---steta sto e iljadnici kilometri podaleku od mene inakuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Што би му направила :icon_eek: ? Како би си ја олеснила душичката :zlo: ?

ова више е прашање дали сум одмаздољубива?
ДА сум одмаздољубива посебно ако ме повреди многу како мојот бивши кретен е тогаш нема шанси да се смирам додека не му вратам макар тоа било и по 2 години како што ми се случува во моментов:pipi:

Дали си се прашала, што ако не размислуваше воопшто да не му враќаш. И да ја имаш таа можност некогаш, заборави. Верувај нему ќе дојде време да му е потешко од тебе. Е сега зависи точно каква ви била ситуацијата... Во секој случај избегнувајте "мило за драго". :pos2:

Дали си се прашала, што ако не размислуваше воопшто да не му враќаш. И да ја имаш таа можност некогаш, заборави. Верувај нему ќе дојде време да му е потешко од тебе. Е сега зависи точно каква ви била ситуацијата... Во секој случај избегнувајте "мило за драго". :pos2:

Да ама на времето сум била нетрпелива па не сум можела да го дочекам тоа "мило за драго" па сум реагирала кога ми била пружена шанса :helou:

Сакам да верувам дека не сум дал повод за некоја бивша да ме мрази или да сака да ми врати. Што се однесува до мене , никогаш не би вратил ако некој ме повредил , зашо со тоа само ќе се спуштам на нејзино ниво! ме повредила ....ок , јас продолжувам понатака , во потрага по некоја нова девојка која ќе ја гледам како нова шанса за нова романса . а кругот се врти , и скоро секогаш било така... таканаречената кучка( нејќам дда го користам ни зборов зашто и тоа ми е спуштање на нејзино ниво) најчесто сфаќа што изгубила ,ама секогаш било прекасно! А јас секогаш сум стабилен...не си дозволувам себеси да полудам и да напраам некоја глупост....на крај краева објективно гледано.....има 6 милијарди луѓе на планетаа од нив 3 милијарди жени, што па таа што не знае да ме почитува и цени е толку посебна па ја да полудувам по неа???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom