Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
iskreno da vi kazam so minatiot decko nemav sansa da mu vratam nikako iako srcevo mi go napravi param parce ---steta sto e iljadnici kilometri podaleku od mene inakuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Дали си се прашала, што ако не размислуваше воопшто да не му враќаш. И да ја имаш таа можност некогаш, заборави. Верувај нему ќе дојде време да му е потешко од тебе. Е сега зависи точно каква ви била ситуацијата... Во секој случај избегнувајте "мило за драго". :pos2:iskreno da vi kazam so minatiot decko nemav sansa da mu vratam nikako iako srcevo mi go napravi param parce ---steta sto e iljadnici kilometri podaleku od mene inakuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Дали си се прашала, што ако не размислуваше воопшто да не му враќаш. И да ја имаш таа можност некогаш, заборави. Верувај нему ќе дојде време да му е потешко од тебе. Е сега зависи точно каква ви била ситуацијата... Во секој случај избегнувајте "мило за драго". :pos2: