Windows Live Messenger 9.0 - официјално од Microsoft

• Креатор на темата Креатор на темата Боби™
  • Време на започнување Време на започнување
Сè беше во ред претходно, но денес кога ќе ме логира одма ме избацува, односно се гаси.
msnbug1yb4.jpg

msnbug2xw8.jpg

Уште една работа зошто го сакам 8.1 .... Никогаш ми нема досадувано дека морам да надоградам во најнова верзија :smir:

Кај брат ми на пц то го има ЛМ 9. Не да е глууууп. Никад не можам да се навикнам ни да го користам. 8,5 рулЗЗ

DECKI POMAGAJTE....msn 8.1 mi isfrla EROR 81000306 ???????
nesto so KEY PORTS???????
pomagajte ne znam sto e ...???dali e od RUTEROT ??ili sto ? a FIREWALL e isklucen ...HELPPP

Zonealarm да не користиш ???

nemam nikakov FIREWALL i na LAN sto e e DISABLE....na RUTEROT se sto e firewall e disable ....:(
i uste nesto zaboraviv na msn.com ne otvara i meebo.com ...se drugo e OK
:( kako e mozno ova..??? Googlam na net .....1 saat ..:( NISTO..:( teska rabota XELPPP RAZOCARAN SUM !!

DRUZE FALA STO SE POTRUDI DAMI POMOGNES........
PROBLEMOT BESE VO RUTEROT PRIMAJNETO NA PAKETITE(MTU SIZE )po difault bese 1492.....i ne raboti msn ..i drugi strani ...zada raboti se treba da bide MTU 1480 sega e OK se si raboti kako sto si rabotese !
eve vi link za slicni problemi ...

http://arhiva.elitesecurity.org/t309707-Windows-Live-Messenger-Error-code

Ја користев неколку дена, ама искрено навикнат сум си на старата добра 8.5 верзија и пак сум на таа. :wink:

Де бе луѓе, што толку се плашите од нови работи :) баш е добар 9ката.

Де бе луѓе, што толку се плашите од нови работи :) баш е добар 9ката.

Штом траба да спуштам 130MB за едно посрано праѓање текстуални пораки преку интернет одма предчувствувам дека нешто не чини. Така да ке си останам на верзија 8.1 досега не сум имал никаков проблем а и не ме замара дека треба да инсталирам понова верзија.

Абе луѓе помош....У коверзејшн виндоу не ми ги дава топицити на оние со кои зборам како ни и-мејл адресите?шо да праам

Едно глупо прашање само ме интересира што е ова [слика]
Ова го забележав само кај еден контакт, повеќе рамки околу дисплеј сликата. Дали е ова некој баг или нешто друго?

Едно глупо прашање само ме интересира што е ова [слика]
Ова го забележав само кај еден контакт, повеќе рамки околу дисплеј сликата. Дали е ова некој баг или нешто друго?

Можда контактот ставил таква слика или анимација :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom