Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ЕЕЕ друже бе!!!Со прајш??А за Валандово најдобар град.Не бе има и поубави ама и тука не е лошо.Се шо требе имиме,така да мене ништо не ми фале...Уствари само уште море да имише и ТОП!!!
Ај накај 3 ќе дојдум баш ми са јаде слатко од смокви
ебати дефетистонема ништо во валандово
?со здрав ризик, но јака волја и да загинеш, колку толку пак ќе се спасиш!:kesa:
нема ништо во валандово
Ова на кој јазик е...
Брее....море ела уф Валандово...да видиш што е воздух....да пробиш слатка вода, а не там уф Скопје да се труеш од кисилините на ОХИС....ае ве чекам...(ако доага некој нека пише ПМ)
Позз
Македонски јазик бре ( ама Валандовски дијалект ) :pos2:
Кој има засадено маслинки, мирен е наредните 1,000 години. Школски пример за долгорочна инвестиција.а заработувачката е далеку поголема од јапонското јаболко и калинката, ако се има во предвид дека дрвото може да живее и над 1.000 години, а со тоа се зголемува и родноста на маслинките.
- Кој има маслинки ќе има и пари постојно во џебот - ја прераскажува Иванов старата грчка мудрост.
http://www.vecer.com.mk/?ItemID=C7AAEA4F2F91EA438AE42755E2F6CD03
е ни останаАј нема ниш ново тука ебаго..И градоначалнико ист ни остана
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:BAlandovo navistina postoi ?.....mislev imeto e eden vid na kalinki?![]()