Најлоши македонски коментатори?

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување

Најлоши коментатори!

• Премиер Лига - А1

Гласови: 10 8,1%
  • Серија А - Телма

Гласови: 19 15,4%
  • Француско - Наша ТВ

Гласови: 19 15,4%
  • Примера Шпанија - Сител

Гласови: 72 58,5%
  • Холандско - Алфа

Гласови: 3 2,4%

• Вкупно гласачи
    123
Статус
Затворена за нови мислења.
Југо и Игор.
Иако станува збор за два различни поими, два сосема различни стилови, сепак нивните констатации за одредени ситуации ги прават тоа што се - лидери на оваа листа.

И покрај големата дилема, сепак мојот глас оди за А1 само заради Југо. *ГО ОБОЖАВАМ* :back:
Југо.
Special move: мешање на идентитети на фудбалери без оглед на нивнате очигледни физички разлики ( висина / боја на коса / боја на кожа / primary foot итн.).
Пример: "... го гледаме Џермејн Дефо на средината на теренот како со својата борбеност ја одзема топката..". Всушност тоа не беше Дефо туку Ледли Кинг (за оние кои што не знаат: Дефо 169 cm и еден од физички најслабите во Тотнам - Кинг 188 cm и СТОКА).

Патем, би сакал да го видам Југо на позицијата на Харалампие. :)

Што сте се фатиле само за Игор од Сител, тој неговиот колега може поарен е? Незнам како се викаше, ама и двајцата се бедност невидена, подобро да нема коментатор за време на натпреварите...впрочем токму и заради нив не гледам шпанско на Сител, гледам на СуперСпорт!

Гледај си фудбал и смејси се на Сител заедно со Игорче.:pos2:

Игорче од сител мн ме нервира и оној од телма само незз како се вика

Најлоши на Сител дефинитивно и на МТВ постарите(освен Калински :vozbud:) а за најдобри сепак А1 некако и даваат дух на утакмицата,а Телма ако ти се погоди ттој мртвиот коментатор готов си!

Најлоши коментатори се оние тројцата од Сител, а ништо подалеку не се и оние од Телма...

што лажете цело време ? од игорче нема боље најлош ама и најсмешен коментатор е

Најнезадоволен сум од Стево новиот на Телма замената на Зоран,чоекото иако ретко греши има некој досаден глас не внесува возбуда и премртов е.Јанко исто замара на Франсуцко многу.

Со Игор немам проблеми,можда ради тоа што не сум завлезен многу во Шпанско па тие лапсузи негови не ме тангираат,мене баш ме опушта и ми ја праи поинтересна секоја утакмица.Ми се свиѓа тоа што користи народски изрази без многу пренемагање и глумење компетенција.
Како пример за нешто слично на него еднаш со Фантом на една тема ви ги посочивме двјцата Срби од Еуроспорт,дечките се така потковани и фудбалски и харизматични секоја утакмица што сум ја глеал од нив(најчесто репризи) е уживање.
Од сите други сум задоволен

Игор од Сител во моментов е без конкуренција најлош ако не се брои татко му.

Зашто бе Сител и Игорче? Баш е закон Игор. Толку греши што веќе е нормала и убаво е да си се насмееш на утакмица. Телма имаат само 1 добар коментатор иако ептен е очигледно дека навива за Интер но тој еден друг ти е леш. Како Microsoft Sam да збори. Затоа мојот глас за Телма.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom