Камелија во Playboy

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
filip_sk напиша:
Абе Тоше како не и се природни, да беа силикони ке беа како топки , на Преслава и се виснати

И јас мислам дека и се природни ама во секој случај-балони и се,тоа е нешто ненормално,јас не знам со што ја ранеле кога била мала

BusHav напиша:
И јас мислам дека и се природни ама во секој случај-балони и се,тоа е нешто ненормално,јас не знам со што ја ранеле кога била мала

izgleda mnogu ja mesele koga bila mala pa zatoa narasnale :pos:

Dzver напиша:
izgleda mnogu ja mesele koga bila mala pa zatoa narasnale :pos:

Види од кај до кај забега темата :) ама ако јако е само така продолжете, послем ке речат ние не сме трачари,кој ви рече така а?

ЕЈЈЈЈЈЈЈЈЈ мислам дека треба да се збори тука за Камелија а не за Преслава ај доста!

filip_sk напиша:
Абе Тоше како не и се природни, да беа силикони ке беа како топки , на Преслава и се виснати

Ama malce i se poizdadeni nanapred, ne se tolku visnati. Osven toa, se zboruva deka Preslava e ciganka zaedno so Toni Dacheva, imeno edna nivna koleska gi obvini vo edno spisanie deka se ciganki a ne priznavaat (a Preslava e crna tamam za ciganka) :raz:

Ama aj da ne zabeguvame za Preslava, neka otvorat nova tema ako sakaat za nea, sto se odnesuva do Kamelia, taa inace neodamna imase skandal so koleskata i Gloria, imeno kupile dvete ist "tigarski" komplet :pop: I sea se ispokarale koja prva go kupila i sakale i dvete da go nosat. Gloria na toa rekla "Jas za moda se ucam od Kavali, i ako i na Kamelia i na Kavali iminjata im pocnuvaat na ista bukva, Kavali ne e od Chiprovci!" (Kamelia e od tamu). Na kraj sepak se smirile pa ednata go oblekla dolniot del od tigarskoto a drugata gorniot :cuc: I posle Gloria ja pokani Kamelia na promocijata na nejziniot album i dvete se fatija edna do druga na oroto.

Inace Kamelia moze da se pofali so toa sto e prva bugarska dzvezda sto napravila duet so stranski ispolnitel (sprskiot pejac Dule Resavac) ama pesnata im bese uzas, za nisto ne vredese i poradi toa sega site go zaboravija toj fakt. Drugo za Kamelia sega ne mi teknuva, aj vo druga prilika.

Абе Тоше знаеш дека вчера (10 јануари) на Камелија и било роденден......а?

Стварно уште нешто така каде што има песни (за превземање)?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom