Меѓународна кризна група: Прифатете "Република Северна Македонија"

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Смеам ли да бидам елементарно пристоен и да ги поканам МКГ да дојдат на кафе дома и да ми го презентираат предлогот?:pipi:

Абе најпаметно е да не се менува воопшто името, бидејќи на гејците не им е проблем името, нивни проблем е Македонската нација, Македонското малцинство во Гејлада како и нашата историја. А после промената на името ќе бараат уште 100 други измени. Односно гејците сакаат да се сметаме како нов народ кој не постоел до 1990 ама за тоа ќе си почекаат малце.

... нивни проблем е Македонската нација, Македонското малцинство во Гејлада како и нашата историја...
Тоа не е нивни проблем, тоа е наш проблем.

Ние самите страдаме од фалсификувана Историја. На „Гејците„ ич не им на курот. Они од страна си гледаат и си се смејат.

Ние самите страдаме од фалсификувана Историја. На „Гејците„ ич не им на курот. Они од страна си гледаат и си се смејат.

Ti Bugarski pasos da ne imas????

Да, имам. Исто така и цела Источна Македонија.

Тоа да не ти пречи тебе, случајно?

Толку и од тебе на форумов :)

И другиот јузер кој си го отворил е веќе на бан.

Бараба една.

Толку и од тебе на форумов :)

И другиот јузер кој си го отворил е веќе на бан.

Бараба една.

хахаха можевме тапија за Бардовци со дијагноза да му извадиме...
Комплетно исфрустрирано манијакално понаШање! :) со блгарски пасапорт! :nesvest:

Да, имам. Исто така и цела Источна Македонија.

Тоа да не ти пречи тебе, случајно?
Vidi sega, za sebe moze da kazes, ama za cela Istocna Makedonija, ne znam...ili mozebi slucajno im posreduvase na site za Bugarsko Drzavjanstvo pa znaes tocni brojki???
I sto vaka si ostanal vo Makedonija, gragjanin na EU, sto ne si odis vo "Evropiceskiot Sojuz" ili nekade jabana??

Ostavi ni nam , na koi ni pisuva Republic of Macedonia na pasosot SAMI da si birame sto ke ni pisuva na nego..ti veke si odbral tebe sto da ti pisuva, taka da nemas pravo ti da odlucuvas za mene, koga veke si se deklariral za Bugarin.

а тие МКГ гадни копилиња се.... не знам дали се истат постава, ама со 2001 ептен не напињаа. во случајов имево е апла наша работа... така да некако џабе им е.

Што сторе бугарофили бе на форумот, да го напишеше ова некој бугарин немаше ништо да искоментирам бидејќи знаеме дека си имаат некои нивни имагинарни ставови, покрај вадењето на пасоши изгледа бугариве и часови за историја им држат каде што им го перат мозокот. Но проблемот не е кај нив проблемот е кај нашиот лаком народ. Поздрав:helou:

Што сторе бугарофили бе на форумот, да го напишеше ова некој бугарин немаше ништо да искоментирам бидејќи знаеме дека си имаат некои нивни имагинарни ставови, покрај вадењето на пасоши изгледа бугариве и часови за историја им држат каде што им го перат мозокот. Но проблемот не е кај нив проблемот е кај нашиот лаком народ. Поздрав:helou:
Абе не се бугарофили туку се Бугари кои живеат во Македонија и ете ви го нивниот став. Ај после како да не ги тепаш на кеј кога просто си го бараат, ти викаат те молам истепај ме.
Инаку овие педерски групи и организации треба да се игнорираат и да истраеме до крај зашто правдата мора да победи.

Da, ne ima mnogu što će rečeme ,Ne,no našiot problem se ovie našive što bi prifatile vednaš,tie se pogolem problem i od grcive i od EU & c.o.
Što so niv koga našiov čovek će se osvesti????

Greece should accept the “Macedonian” identity and language of its northern neighbour bearing in mind that this does not imply exclusivity and does not challenge the application of the same adjective to the inhabitants of the Greek province of Macedonia.

Кога јужните ни соседи ќе се согласат со ова без да настане некоја револуција кај нив или прмена на државните романтичарско/националистички вредности, да ми се јават овие од МКГ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom