Хостинг на CS 1.6 сервери во Македонија

Element Hosting од 10.08.2009 ги намалува цените за 30%.

За попустот повеќе информации на веб страната

Што е разликата нашиот сервер во однос на другите?
1. Користиме 2U куќишта произведени од DELL компанијата.
2. Сите сервери се под надзор 24/7 во посебни простории со посебна температура за машините.
3.Сите плугини се преработени и работата перфектно, дури и некој други што пробуваат да хостираат употребуваат наши плугини.
4.Стабилни
5.24/7 поддршка
6. Најефтини цени во Македонија.
7.0 LOSS, 0 CHOKE, low ping, no LAG ;)

колку слотови може најмногу да се земе?и колку пари се слотовите? :helou:

Слотовите за CS 1.6 почнуваат од:
12+2 до 32 + 2 слота

2та слота се резерва за админите за да можат одма да влезат или пак играчите на кои сте им задале слотови.

Слотовите за CS 1.6 почнуваат од:
12+2 до 32 + 2 слота

2та слота се резерва за админите за да можат одма да влезат или пак играчите на кои сте им задале слотови.

колку се плаќа месечно за Public сервер со 32+2 слота? :helou:

Моментално е цената €35.00 али со попустот ќе дојде поефтино -30%. Сеуште не се дефинирани цените најверојатно ќе бид 30% попуст, ќе има објавено на форумот, или ке пишам овдека кога ќе ги дефинираме официјаните цени за попустот.

Ne seri be ovaj hosting blage veze nema....najdobro ti e zasega element hostingot bidejki polesno e za plakjanje , makedonski host so ping pomegu 8-30 zavisi od provajderot... www.tabu.com.mk nivni e serverot probaj go ke vidis kakov hosting nudi....btw za poke info okolu hostingot www.element-gaming.com i da znaes deka se isti cenite na serverite dali ke poracvas od kgb-hosting ili element samo sto za srbija ke treba da preflis pari preku banka a so toa ke platis + trosoci gluposti. fala poz

Томче... сакам да надополнам за www.tabu.com.mk серверите... и хостот...
прво можеш да видиш на gametracker дека TABU Gaming стигна 1 место на CS сервер во Македонија...
Второ сакам да те известам дека ние TABU користиме Македонски хост,Македонска IP адреса и интернет на T-home македонски...тоа е тоа што пингот/лагот е 10 затоа што се е македонско :)

Поздрав

Абе стај си добар интернет и ете ти.

Ја имам MAX ADSL 100 и и си праам сервер по дома, 12 души играме со 30-50 пинг

Брат дај кажи како да напраам сервер плс :helou:

Абе пер не ми го покажува серверот кај другита имам адсл 100ка ама не е тоа велат дека треба некој порт да се отвори знаеш како?:smir:

брат и ја го имам истиот проблем,кога имав он.нет можеше ама сеа нз зс неможе`

треба да копираш ИП-то од "My IP is" (да не ставам линкови пиши на гугл) а не тоа што ти го дава кога ќе го напраиш серверот !

брат ,абе јас така напраив,ама не ми го прима на гаме трацкер,

јас имам подобар начин...стајте си кејблтел интернет и сите ке играте од дома и ќе имате пинг помал од 10 :)

Hosting

Abe jas bi si zemal server od Tabu zs 30+2 slota e za 1500 den a na Element-gaming e za 35 evra.Taka da poveke mi se isplati

abe brate gledaj idi mislam TABU GAMING ima hosting za cs serveri

Можда елемент се поскали,али подобри 80% повеќе од ТАБУ. Имав елемент сервер 3 месеци, никаков проблем немаше .Сервер со мое одржување,а да земиш со одржување од елемент хостинг,тие да ти го одржуваат 1000 % ти кажувам нема да има проблем.:smir:

Здраво на сите
Пред се сакам да ја демантирам информацијата дека TABU серверите се хостирани од странство...
Значи ние TABU имаме Македонски хостинг... кој сака да провери може слободно на www.game-monitor.com каде што ја покажува локацијата на сервер машината која што се наоѓа во Македонија...

Затоа лагот е помал и од MAX серверите...некој ќе праша зошто?
Затоа што MAX имаат кренато 22 сервери од една машина а ние само 4 сервери... интернет брзината е иста...

Поздрав доколку некој сака македонски хостинг може да се договориме...

Повеќе инфо на www.tabu.com.mk или на емаил info@tabu.com.mk

GL&HF

This message was created automatically by mail delivery software.

A message that you sent could not be delivered to one or more of its
recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:

info@tabu.com.mk
mailbox is full: retry timeout exceeded

------ This is a copy of the message, including all the headers. ------

Return-path: <---------------------->
Толку ли беше од вашите професионални хостови?
Може некој да ми каже дали ке проработат табу хостовите јас сум заентересиран.
п.с ни форумот ни емаилот не ви работе.

Друже, можеш преку мене да земеш гејм сервер, многу ефтино и пингот е 15 без скрипти и тие ствари. :kesa:

Game

Counter-Strike
ClanWar Server 10+2 - 175/мес
ClanWar Server 12+2 - 225/мес
Public Server 10+2 - 175/мес
Public Server 12+2 - 225/мес
Public Server 14+2 - 275/мес
Public Server 16+2 - 325/мес
Public Server 18+2 - 375/мес
Public Server 20+2 - 425/мес
Public Server 22+2 - 475/мес

Public Server 24+2 - 575/мес
Public Server 26+2 - 625/мес
Public Server 28+2 - 675/мес
Public Server 30+2 - 750/мес
Public Server 32+2 - 825/мес
Локација на сервери
:
Германија.
Со сите Counter-Strike сервери следува 99,9 uptime, 7 дена гаранција, Гратис Web Site, 24/7 Поддршка, Game Panel, FTP.

Новогодишна акција од -50% побрзајте!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom