Togash odish v crkva i 5 pati ja kazhuvash oce nash oti te pushtile i terash!кога ќе те пуштат мислев.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Togash odish v crkva i 5 pati ja kazhuvash oce nash oti te pushtile i terash!кога ќе те пуштат мислев.
Имаше тема поврзана со рехабилитација, прашај таму, подобро ќе те упатат.кога ќе те пуштат мислев. Пошто вонземјаниве само ректално тестирање праат, сигурно се иде на гастро после тоа.
Имаше тема поврзана со рехабилитација, прашај таму, подобро ќе те упатат.
@Human
Slushaj shto ti pishuva Ronkava, dva pati go imaat nachekano vo carevkite
Поима немаш колку си блиску до вистината околу киднапирањава.Togash odish v crkva i 5 pati ja kazhuvash oce nash oti te pushtile i terash!
Дон Рон Ексериус прашањето е каде би се обратиле вонземјаните откако ќе ги киднапираш? Такво трауматично искуство најверојатно ќе заврши со нивно колективно самоуништување и порака „Го сретнавме Крајот по име Рон.“Дечки ако те киднапираат вонземјани каде можеш да се обратиш?
i? koj e toj nastan sto sledi? i koi se tie golemi geoloski promeni na zemjata?Имам пишувано изгледа во подфорумот за Езотерика.
Инаку, моментално сите го поврзуваат феноменот со манифестација на женската енергија односно попозната како девицата или Шекина во Кабалата. Сте слушале кај нас легенди за невестата на пруги итн...
Истото го збори Џејк Барбер кој летајќи со хеликоптерот накај јајцевидното летало бил обземен со емоции кои ги осетил како дел од Божја енергија но поистоветена со мајчинска света енергија.
Најпознат нов случај со ова е случајот на Крис Бледсо од 2012 и појавата на оваа енергија во облик на жена. Бледсо е посетен од сите можни тајни служби вклучувајќи ја НАСА. За истата енергија збори и Џорџ Вашингтон кој добил 3 визии, Јована Орлеанка итн...
Моја претпоставка е дека сега феноменот ќе се манифестира се повеќе поради настанот кој следи и е поврзан со големи геолошки промени на Земјата...
Автоматски споено мислење:
Тука сум пишувал нешто https://forum.kajgana.com/threads/Езотерија-Окултизам-А-Кроули-П-Дунов-Д-Фортуне.42360/post-10132141
Автоматски споено мислење:
Инаку дефинитивно ова звучи забегано за мнозинството
Еве иреал ги постира погоре. Секси алиенки ќе ни направат инавзија. Жените ќе ги искористат како физички робови или ќе ги убијат а нас мажите ќе не косристат како сексуални робови за да се размножуваме со нив и да створиме нова микс раса што ќе ја насели земјата после нашето исчезнување.i? koj e toj nastan sto sledi? i koi se tie golemi geoloski promeni na zemjata?
ja nisto ne primetuvam
ne moze da ima takva glava a takvo telo ..no vo nekoja dalecna idnina covekot, vo slucajot zeni na slikata ako sami ne se unistime, definitivno ke evoluira vo nesto slicno, krupni oci, mal nos i usta , i vekje ima promeni vo vilicata pr, umnici najcesto se vadat zs nema mesto za niv i red dr raboti koi ne se primetlivi.. evoluicijata poleka ide