Human
Explorer
- Член од
- 10 октомври 2009
- Мислења
- 12.544
- Поени од реакции
- 5.223
Human, објасни кои се фактите/доказите против тоа дека вонземјаните се тука.
Кои се тие факти/докази? Јас мислам дека такви нема...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Human, објасни кои се фактите/доказите против тоа дека вонземјаните се тука.
Кои се тие факти/докази? Јас мислам дека такви нема...![]()
Вонземјани = Прикаски за мали деца.
Па самоуверено затоа што нема бе друже доказ кој укажува на тоа дека вонземјани се шеткаат на планетава...Па, ако ги нема, тогаш зошто не би биле овде?
Прашувам бидејќи изгледаше доста самоуверено кога кажа дека не ги има овде.
Со болдот се согласувам.Пак ве лажат ова комуњариве а?
На сериозна страна, се работи за строга наука, која укажува на тоа дека нема шанси да сме сами во универзумот. Ако за тебе се тоа прикаски за мали деца, тогаш се што си дознал за светот до сега треба да го рачунаш да е исто прикаски за мали деца.
Вонземјани = Прикаски за мали деца.
Верувај.
Јас не би.
Твое право... шансите да сме сами во овој универзум како и шансите да е населена само планетата Земја се минимални.
Сигурен сум дека постојат вонземјани, но ме чуди тоа што до сега се немаат официјално појавено. Можеби уште немаат развиено таква технологија за да патуваат толку големи далечини и мислењето дека тие се далеку по технолошки развиени од нас е само илузија. Можеби и веќе не посетиле само јавноста не знае за тоа. Има многу можности али едвај го чекам денот кога ке воспоставиме контакт со вонземска цивилизација ( се надевам мирољубива), ако воопшто тој ден дојде.
НАСА примила повик за помош од друга галаксија?
![]()
Во неодамна објавените документи на британското министерство за одбрана за НЛО има и статија од 1998 во која се говори дека НАСА успеала да дешифира потресна порака која ја примиле од соседната галаксија.