Вонземјани, НЛО...

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.734 79,0%
  • Не

Гласови: 460 21,0%

• Вкупно гласачи
    2.194
Глупо е да мислиме дека сме сами. Има толку милиарди планети, што на некоја од нив мора да има живот. И нормално не се мали зелени со големи очи, тоа е докажано дека произлегува од фантазијата на човекот:icon_mrgr

Nie sme mutacija na vonzemjani.Ostaveni se nekolku vidovi od nivniot rod ili DNK materija za da vidat dali ke se prisposobime na ovie uslovi,taka da nie so tekot na vremeto sme evoluirale i razvile vo toa so sme denes,nie sme samo eksperiment a tie ne nabljuduvaat kako napreduvame.Nemoze da se stvorime od nisto.

astrion напиша:
Nie sme mutacija na vonzemjani.Ostaveni se nekolku vidovi od nivniot rod ili DNK materija za da vidat dali ke se prisposobime na ovie uslovi,taka da nie so tekot na vremeto sme evoluirale i razvile vo toa so sme denes,nie sme samo eksperiment a tie ne nabljuduvaat kako napreduvame.Nemoze da se stvorime od nisto.
Има многу луѓе што го имаат ова мислење... Али пак секогаш ке има прашања што неможат да се одговорат. Како на пример: Како настанале тие вонземјани што не направиле нас?

SilentBoB напиша:
Многу јака тема, баш ме интересира :)
Едно лето, пред 5 години бев во Охрид на плажа (не ми текнува на која) и наеднаш коа кренаф глаа... на небото на сред езеро глеам нешто во вид на топка, 5-6 пати помала од Сонцето ама светеше :idea: јако (бела боја) скоро колку него. 8)
Кога погледнав надоле, цела плажа зачудено гледаше во небото, сите ја видоа топката. Стоеше таму без да се помести сигурно повеке од 1 минута... и наеднаш ИСЧЕЗНА :shock:

До тогаш не сум видел такво нешто ама според се што имам читано и гледано за НЛО, дефинитивно сум сигурен дека беше тоа. Има и многу клипчиња со НЛО што изгледаат баш така...

Што мислите за ова :?: :roll:
Да не си сонувал?
Не, ок, сериозно и ја мислам дека таму некаде горе постојат секакви Creatures ама, за тоа човекот сеуште не е свесен. Од кај на нас таа привилегија само ние да сме живи суштетсва у толку голем простор. Па дај боже и јас да дочекам да видам нешто такво убаво зелено creature. Не, не се зелени како што ги прикажуваат. Никој досега со снимка немат потврдено какви се.

Valda postoat golem e univerzumof za da samo nie bideme tuka ama ako ima ne vliaat na nas

Сигурно не сме сами во Универзумот.

astrion напиша:

Молим те, употребувај бар пригодни зборови! Не збори за нешто што немаш поима: НЕКОЛКУ ВИДОВИ DNK МАТЕРИЈА?!
Поштеди ме!!!:se_ molam

jas sum od ohrid i go vidov nloto i mnogu jako bese

Pa ne veruvam deka sme sami vo cel univerzum ama pa deka vonzemjani sletuvaat sekoj vtor den nekade i slicni prikazni ne mi e bas za veruvanje.

Јас мислам дека постои живот и на друга планета,не е можно во толку мнооооооооогу планети само ние да бидеме единствени живи суштества.
Можеби тие суштества што се на другите планети имаат различни извори на живот,можеби не им треба атмосфера,кислород и сл. можеби им треба нешто друго за да живеат.
Научнициве и истражувачиве бараат на другите планети услови за живот како на земјата па според тоа заклучуваат!!!

BusHav напиша:
Јас мислам дека постои живот и на друга планета,не е можно во толку мнооооооооогу планети само ние да бидеме единствени живи суштества.
Можеби тие суштества што се на другите планети имаат различни извори на живот,можеби не им треба атмосфера,кислород и сл. можеби им треба нешто друго за да живеат.
Научнициве и истражувачиве бараат на другите планети услови за живот како на земјата па според тоа заклучуваат!!!

Се знае што означува живот.

Mislam deka postojat...posle tolku istrazuvanja i dokazi na NLO...A I by the way jezivo e da sme sami u cel Univerzum...neli?? :))))))))

Па докажано е дека постои живот на некои планети...Само шо не се онака мали зелени човечиња како на филмовите,туку во вид на бактерии и такви работи....хехех може ги има и како зелени човечиња ама уште никој не ги видел:pishtoldz :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom