ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
е добро де земјотрес, јебига

Абе добро, постариве си го доживуваат поразлично... виделе, осетиле колку може да биде деструктивен. Затоа и креваат многу повеќе паника од нас.

Леле тресењеее! Столицава ми е на тркалца ме однесе у аут :) Регалите почнаа да квичат у пизду матер, ќе ми паднеше се :) Прв пат е ова да осетим земјотрес, јак беше многу...

туу а таман ме стрефи кога Лара Крофт ја местев за суперскок. И прескокав тоа дупката.

Скоро и не го осетив, пошто на приземје сум. Осетив мало нишање 1-2 секунди и брат ми ми вика земјотрес :toe:

Прилеп репортинг, силен беше .

Абе добро, постариве си го доживуваат поразлично... виделе, осетиле колку може да биде деструктивен. Затоа и креваат многу повеќе паника од нас.

Абе у реду јасно ми е, али ја толку бев занесен у музиката и ни малце не осетив .. па затоа викам земјотрес јебига, го пропуштив ..

Од Скопје си? На приземје, куќа, 7-ми кат?
Нормално е да не го осетиш ако си ниско, или во одење... И ете, очигледно само во Скопје се осети.

Јас на 5-ти бајаги силно го осетив... Се се нишаше.
9-ти, на стол.

јас го осетив и тоа добро сум си го спасил и мониторот ке отидеше ако него фатев

Јебеш га, кога ќе здрма во Скопје другачие се осеќа. Пусти страв 63та.

и во Тетово затресе, едно 5-6 секунди, убаво се разниша се.

ДоТа играм со шкорпијата...пуштам улти, и заедно со тоа се тресевме. :)

Одамна немало, сресе малце...ништо посериозно, бар кај мене во центарот на СК.

Кисела вода, позади пелагонија имаше едно ууубаааввооооо тресење. Језива ситуација.

Лелелелелелеле, Ацид, во Скопје силен, овде во Струга 20 секунди дрмаше, не беше силен, ама ептен долго траеше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom