Конечно и во Македонија (скин арт)

• Креатор на темата Креатор на темата Boogie
  • Време на започнување Време на започнување
Boogie напиша:
А ова сте го виделе ли тетоважата.Утка 100% само уште да го дознаам мајсторот и да му честитам
tetovaza646.jpg

Лелееее колку сме се смееле за тетоважава....
СЛОБОДА ИЛИ SMRT

јебига, кирилица или латиница:pos::pos::pos:

Тука на кајгана ја најдов тетоважава но незнам кој ја правел морам да му честитам толку неписмен не сум видел.А за типов што ја носи тетоважата секоја чест кога ке си замислам дека цел живот ке биде така напишано :):):):)

Овде требаше да ги видам вашите таттоо сликички или омилени таттоо сајтови но изгледа незаинтересираност владее кај нас на оваа тема,зошто се сите озбилни по политика,љубов и др. а ова не е некако озбилна тема?

Imame eden nov proekt vo SKIN ART sakame da napravime iternacionalen tattoo festival i normalno ni treba mislenje dali takvo nesto bi bilo podrzano vo Makedonija

Како да коментирам незнам се се гледа и јас конечно се истетовирав уште е само почеток но со нетрпение чекам да се заврши

picture1228ej.jpg

picture1247sq.jpg

picture1180tu.jpg

Што тогаш те нема по мотособирите, со комплет опрема, знаеш ли колку многу се тетовираат тогаш. Пали автомобилот и цело лето фурај, низ балкан барем. Или одиш па те знам. Бај д веј, на први спрат буњаковец си? Гледаш накај првата пандурска зграда? Ако си таму ти го знам студиото. Иако не сум влегол внатре.

Garfield напиша:
Што тогаш те нема по мотособирите, со комплет опрема, знаеш ли колку многу се тетовираат тогаш. Пали автомобилот и цело лето фурај, низ балкан барем. Или одиш па те знам. Бај д веј, на први спрат буњаковец си? Гледаш накај првата пандурска зграда? Ако си таму ти го знам студиото. Иако не сум влегол внатре.

За на мотособири немам мотор а би дошол барем тука по балканот:icon_lol: Иначе во Буњаковец сум но не од таа страна оваму сум од кај партизанска до Браво кафиќот

Што ќе ти бе мотор за на мотособир, ако си тату мајстор? Идеш со кола, шатор, паркираш, разапињаш шатор, поголем, со онакво, ко, антре, вадиш каталог, опињаш реклама, алатки, пиво, и терај работа.
Барем јас знам, нон стоп сум по собири (кога можам). Додуше јас не сум тетовиран, ама да ти кажам, има неколлкумина кои добри пари прават.
Инаку, ако си ти од онаа страна, ондак кој е од другава, или тоа е сега за игрици за ПС2 и ПЦ?
Нејсе, сигурно те знам, барем онака, од пролаз. Нон стоп сум таму, а преку лето, од задната страна ми дреме чоперот. Пред зградата, карши она ВЦД- ДИВХ-ЦД-теката до аптеката.
Барем Македонмија има два собира планирани за летово, Србија има околу 5-7 (од кои 3 поголеми), Хрватска има исто така (еден на Хелс Ејнџелс, само за харлијевци), Бугарија пун курац, како и Грчка. Човек, ако може, може да цепа од почеток на јуни до среде септември така.
Особено на оној 7-дневниот во Хрватска и Бугарија во Варна.
Пијани бајкери најчесто искачаат со по две тату-а од собир, хехехехе.

Не сум знаел дека на балканот моторџиите се толку организирани јас лани бев повикан од Изирајдерс и бев на нивниот собир а за други мислев дека нема а љубител сум на мотори не голем најголем и многу би сакал да сум некаде каде што би било ок ајде упати ме па ке видам

aJ DA NAJDAM KALENDAROT, SO SOBIRI I DATUMI, NE SUM NA bALKAN SEGA I SKAPO E DA SE JAVUVAM, A I KOPUCAANATA ptu kaps lok, retko otvora mejl ebagi. Doduse i ja imam samo dva napisano hehehehe. Pa ke ti kazam. Ili Prasaj go Lenin od Easy Riders.

Морам и мотор да си земам ете во трошкови ке ме ставиш а тоа е една од работите кои ги сонувам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom