Конечно и во Македонија (скин арт)

• Креатор на темата Креатор на темата Boogie
  • Време на започнување Време на започнување

Boogie

no pain no game
Член од
4 декември 2005
Мислења
985
Поени од реакции
544
Локација
Kumanovo
Веб-сајт
www.tattooskinart.com.mk
Како прво студио за тетовирање СКИН АРТ направи и прв Македонски таттоо и пирсинг сајт.Сеуште не е доработен но доволно за да погледате и да се информирате за основните работи.Доколку има нешто што би смениле коментирајте па помогнете малку сепак сајтот е за вас направен.
www.tattooskinart.com.mk

Ми се свиѓа страната. Браво! Ама мислам дека би требало да има повеќе фотографии од испирасни луѓе, ко чисто за пример како изгледа, онака малку се 2-3. И нешто ко каталог за пирсови ако веќе нема. Би можело да има и нарачување на пирс по интернет/пошта, или закажување термин.

Hope it helps. :D

Toreador напиша:
Ми се свиѓа страната. Браво! Ама мислам дека би требало да има повеќе фотографии од испирасни луѓе, ко чисто за пример како изгледа, онака малку се 2-3. И нешто ко каталог за пирсови ако веќе нема. Би можело да има и нарачување на пирс по интернет/пошта, или закажување термин.

Hope it helps. :D

За нарачки и закажување по е маил сеуште не сме се уходале со сајтов.Ова е уште пробно и нели прва верзија се надевам дека понатака ке биде се подобар и подобар.Иначе со слики сеуште не е наполнет сајтот комплетно така да ке има и пирсови и др. слики

еј, знаеш би можеле да ставите слики и од целот процес на тетовирање или пирсање... онака, колку ние неупатените да знаеме како оди таа работа...
а и цени и такви работи не би било лошо да има...
anyway интересно изгледа... не е лош...

Boogie напиша:
Како прво студио за тетовирање СКИН АРТ направи и прв Македонски таттоо и пирсинг сајт.Сеуште не е доработен но доволно за да погледате и да се информирате за основните работи.Доколку има нешто што би смениле коментирајте па помогнете малку сепак сајтот е за вас направен.
www.tattooskinart.com.mk

абе се е океј...
али кај ги најде сликине со пирсовите, одвратни се...:(

Интересно, интересно.. ама ти преокупиран си со овие работи признај!:wink:

bibuska напиша:
еј, знаеш би можеле да ставите слики и од целот процес на тетовирање или пирсање... онака, колку ние неупатените да знаеме како оди таа работа...
а и цени и такви работи не би било лошо да има...
anyway интересно изгледа... не е лош...

уфф...верувај ако видиш како се пирса, ќе ти се одмили пирсот и нема да сакаш/посакаш да стаиш. Многу е бљак.:wink:

The`bItCh напиша:
Интересно, интересно.. ама ти преокупиран си со овие работи признај!:wink:

:) Во такво време ме фативте затоа изгледа како преокупација еве го привршуваме сајтот сакам да видам како може да изгледа поубав нормално со ваша помош па после следува книга за тетовирање и пирсинг во Македонија и светот нормално на Македонски и на крајот таму јуни - јули да направиме 3 дневен таттоо фестивал со многу инересни содржини и гости од цел свет

Boogie напиша:
www.tattooskinart.com.mk

Баш ме интересира колку кеш ке ми треба вакви да си ги направам руките......:icon_eek:

lars6jpg212121219jl.jpg

Се зависи што сакаш иначе може и да не те чини воопшто но тоа треба да е договор секогаш барам Модели за мои слики кои би учествувале на натпревари за мене

А ова сте го виделе ли тетоважата.Утка 100% само уште да го дознаам мајсторот и да му честитам
tetovaza646.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom