Од кој музичар или бенд имате маичка/блуза?

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
Rolling Stones, Guns n' Rosses, Pink Floyd.

Имам оригинали (купени од официјална фан шоп страна): 2 од Слејер, 2 од Боб Марли и една од Веилерс. :D

538659_4192222249014_1330171926_n.jpg

За роденденот сега пред некој ден ја добив поклон од џенЦката :)

Летово за првпат ќе им отидам на свирка :)
Во живо ги немам слушано, ама зато винампот го прегорив дома со нив :P
Супер провод да имаш, а ќе имаш бидејќи се страшилишта невидени, несекојдневни.

Од Еминем имав 3-4. Не ги носам веќе, ама уште ги чувам некаде... :X3: Ах, спомени...:love:

Првата блуза со човечко битие на неа ми беше си Еминем...спомени, спомени...

П.С. Бев меџу првите во градот :D

Првата блуза со човечко битие на неа ми беше си Еминем...спомени, спомени...

П.С. Бев меџу првите во градот :D

Ех, првата ми беше црна, втората ми беше сина, третата ми беше крем... Мислам дека имав уште една, ама со таа нешто се деси... :)

Плус и се напињав цедињата оригинали да ги купувам. Дури и писмо му напишав, ја најдов адресата.:icon_lol: Детиште...

П.С И јас бев меЏу првите... ако ништо друго, меѓу првите женски секако.:pipi::icon_mrgr:

Ех, првата ми беше црна, втората ми беше сина, третата ми беше крем... Мислам дека имав уште една, ама со таа нешто се деси... :)

Плус и се напињав цедињата оригинали да ги купувам. Дури и писмо му напишав, ја најдов адресата.:icon_lol: Детиште...

П.С И јас бев меЏу првите... ако ништо друго, меѓу првите женски секако.:pipi::icon_mrgr:

Мојата беше црна, имав јас касета купено од Југотон од Ск 2000 година, касета пошто ми беше заебан ласерот од системот за читање ЦДа -
The Marshall Mathers LP
eminem21.jpg

Денес само ме враќате во минатото, чуден ден...:)
Прееска ме врати во минатото Коктел бенд - слуга и цар, ко одев по цигари ја слушнав на радио во продавница хахах најсссс

Pink floyd и MetallicA од амазон купени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom