Од кој музичар или бенд имате маичка/блуза?

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
Имам од Cannibal Corpes ,Ancient и од Sentenced подарок ми се од еден другар за да ме потсетат на времето кога активно ги слушав овие групи и драги ми се онака како спомен, не ги носам затоа што ми се широки.

Имам од Black Sabbath од инфлуенс купена, и од Dimebag ( уникат ) од америка. :wink:

4 од Iron Maiden, 2 од Metallica, Helloween, Nightwish .. имам уште неколку од Pantera, Megadeth, Morothead шо знам уште шо али неможам да ги најдам, не ми текнуе кај ги имам збутано ..

Иам од Cradle of Filth , Dedicated for Life , Metallica , SmuT .... Толку ќе да се ...

Осум маици од KISS, една од Opeth и една од Slayer... За жал сите други шо ги имав ги надраснав...

Некој да не мојт да ми кажит кај имат во СК поточно маици со рок/метал тематики, освен во Метал шопот?

Осум маици од KISS, една од Opeth и една од Slayer... За жал сите други шо ги имав ги надраснав...

Некој да не мојт да ми кажит кај имат во СК поточно маици со рок/метал тематики, освен во Метал шопот?

Порано имаше во Мартинс во Порта Влае, сега тоа Мартинс е затворено, евентуално ако постои уште Мартинсот во ГТЦ најдолу. Но, не се многу квалитетни, нешто како тие што ги продаваат по Охрид за 350 летно време, а и во цената се тука негде. Во Influence се поскапи, ама поквалитетни.

2металика, 1 мерлин менсон, 2 од албумот painkiller!

имам една од The Rolling Stones... ја пиши назад цела турнеја во Америка од 1989 година...
татко ми ми ја подари :):)

...Katatonia, Depeche Mode, Evanescnce, Iron Maiden, Orphaned Land...и сите ми се од концерти :се_фали:..:pos:

Сега не носам такви маици, порано имав разни маици од Iron Maiden.

Блуза неам :), а имам маица од Ред хот чили пеперс.Сега барам од ГНР

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom