Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Што пари можам да му земам на Siemens A65? Зачуван, под гаранција до октомври, дури и кутијата уште ја чувам. :)

PRODAVAM K750I SO 11 MESECI GARANCIJA CENA 200E(FUL OPREMA), PONUDATA VAZI DO 17.06.2006

шиткам :
1)NOKIA 6630
nokia_6630.jpg

2)NOKIA 6600
nokia6600_m.jpg

Мистичен напиша:
5000 denari
od italija e(nema grcki bukvi na tastaturata) kutija i site kabelcinja vo nea.baterijata drzi.displejot niti e puknat niti e izgreban.

lans напиша:
5000 denari
od italija e(nema grcki bukvi na tastaturata) kutija i site kabelcinja vo nea.baterijata drzi.displejot niti e puknat niti e izgreban.
А останатиот дел од телефонот, гребен, зрцнат? Океј е во глобала? И тоа цената... Намали 1.500 денари барем. :wink:

toa e toa,denes da ides u cosmofon/mobimak da pobaras n-gage ke ti kazat cena 11/12 000 denari.vo oglasnik vidof 2 se prodavaat po 5000,pa zatoa i ja pisav tolku(pazar/ponuda/cena)
symbian e,ne momentalen trend zatoa drzi cena(duri ispadna podobar od naslednikot nokia QD)ja go prodaam deka izleze bolji od nego Nokia E70.

lans напиша:
toa e toa,denes da ides u cosmofon/mobimak da pobaras n-gage ke ti kazat cena 11/12 000 denari.vo oglasnik vidof 2 se prodavaat po 5000,pa zatoa i ja pisav tolku(pazar/ponuda/cena)
symbian e,ne momentalen trend zatoa drzi cena(duri ispadna podobar od naslednikot nokia QD)ja go prodaam deka izleze bolji od nego Nokia E70.
Да ти дадам 4 ако ми фати око? :)

1)NOKIA 6630
nokia_6630.jpg
12 300 denari

2)NOKIA 6600
nokia6600_m.jpg
8 700 denari

^Flame_Boy^ напиша:
W600i.jpg

• Enhanced WalkMan(TM) ACC/MP3 media player
  • 1.3 megapixel camera and video phone
  • Bluetooth® connectivity for connecting wireless accessories
  • Interchangeable shells (comes with orange and blue)
  • GPRS/EDGE High-Speed Data Access
  • 850/900/1800/1900 MHz - Quad-band for international compatibility
  • Mobile Instant Messaging using AOL®, Yahoo!® and ICQ® Instant Messaging
  • Multimedia messaging - send text, pictures and sound
  • MegaBass(TM) stereo headphones included
  • Email Client (POP3/IMAP4/SMTP)
  • Large 1.8" color display and unique fold-out keypad
  • Downloadable polyphonic/full-audio ringtones, graphics and games
  • Java(TM) 2.0 support for application download and games
  • Weight: 4.2 ounces
  • Dimensions: 3.6 x 1.8 x 0.9 inches
  • 850/900/1800/1900 MHz - Quad-band for international compatibility
  • Talk Time: Up to 8 Hrs
  • Standby Time: Up to 15 Days
  • All talk, data and standby times are approximate and depend on network configuration
  • Battery
  • Home charger
  • Manual and Quick Start Guide
  • Interchangeable shells (comes with orange and blue)
  • MegaBass(TM) stereo headphones
  • CD with application suite
  • USB cable
Telefonv e vo odlicna sostojba, a koristen e samo nekolku nedeli. Dostapen ke vi e za mesec dena i go prodavam 15 000 denari.

Hmm bas bi sakal stom go imas koristeno nekoja nedela da znam kakov e telefonot vo meni vo se kako ti se dopaga? Oti jas takov ke zemav ama nemozev da najdam nikako na pri pejd i zedov samusung d500.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom