Кристална топка

• Креатор на темата Креатор на темата Valerija
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе почнеш да се палеш на комшиката ти и Мајка ти ќе се побрка оти си почнала и на неа да и ги подгледнуваш силиконските долини. :)
А додека влеваш у светот На лезбејќите бившиот ти дечко ќе се парализира. Еееее ко ти вика ја на тебе да не кнеш без прстен На среден прст. Е Сега ќе фаќа клетва :))))

ke mi dojdesh na mojov ., kude batko gjorgija ., pa che se otkazhesh od komshivku i ke vidish sho e slatkoina

Ќе ти се јавит Јоргос Папандреу да те прашат, зошто не присуствуваш на нивната гејска забава вечерва:pos:

николина,коцкар сум станал али никако да фатам еве вчера повторно утка ...:confused:

шути иди бе пиши таму да тепаме :LOL:

Опаааа батоооо.... Царе ами јас мое височество не сум се качувала на цар. Да не Грешам. Упати ме во тие води. :)))

ta ti gledan na praska jali na sliva ., i sea slushaj

imash tanga gore nisho a mojo mozhesh kako sakash po nashki car a na amero car /kar a ima ushte edno ama na albanski e i e aj pogodi odtripati:pos:

Еееее ти ептен паметен бе срцка немој да ме срамеш да кажуваш колку сум глупа по јазиците. Еми албански не ме учеше учителот мене. Ама ја викам оти најубаво цветко да го викам. Шо викаш ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom