Македонскиот "Момент на вистината"

• Креатор на темата Креатор на темата Annabel
  • Време на започнување Време на започнување

Дали го оправдувате квизот?

• Вкупно гласачи
    476
Не ги копираме Хрватите бидејки, нивниот Тренутак истине е всушност квизот Moment of Truth, е сега тие ја купиле лиценцата први , па следуваме ние :smir:

Брф уште една без везе емисија. Никој нема да се пријави со оглед кај нас е претерано конзервативно за ваква емисија. Кај нас е поважно што мислат другите за тебе отколку твоето мислење. Велија ке го осети ова и емисијава ке доживее бламажа.

Ја читам пријавницата, првото прашање е: Дали некогаш службено сте го смениле името и презимето и да наведеш причина за промената. :uvo:

Бегај бе, има едно 115 точки за одговарање!

хаха ќе има покажување со прст низ градов,ќе се изгорат 5-6 души,ќе увидат дека не сме за ова прдуцентите и ќе прекине.

e pa taka ti e
ke gi kopirame site mozni kvizovi za e*** rejting i za gledanost

koga ke se opametat ovie nasi televizii lele

a emisiava
name: Mission Imposible: A1
reason: Detector missing

Ја вчера видов и реклама за квизот. :)
Кажуваа број за пријавување нешто, не загледав убаво.

Го имам гледано хрватскиот и ич не ми се свиѓа! Какви се прашања им поставуваат, мислам стварно ги преминуваат сите граници. А па и тие што се пријавуваат... плачат, се притресуваат, пропаѓаат во земја од срам :kesa:

Ако сè успеат да средат како што треба, оваа емисија кај нас може да постигне дури и повисок рејтинг од Милионер. :) Народот умира да гледа туѓ резил. :)

Епа на ваков квиз ќе се пријавуваат оние кај Вучич што се пријавуваат
толку сме конзервативни, па да излеземе на телевизија со нашата интома, нема шанси тоа
а какви прашања им поставуваат, јас не сум гледала тоа?

Еве едно од многуте прашања :wink:

Мала земја сме, а и менталитето ни е таков, за вакво нешто да успеј. Па ко ќе се пријави некој од внатрешноста (помало место, секој секого знај:)) тешко него.

За луѓе што би се пријавиле...ќе има луѓе. Има многу кои би направиле се за да дојдат до некоја пара, и да излезат од гомната што се. Финансиската ситуација во земјата дава + за квизов, ама тие неколку души што ќе пробаат и после тоа цел град што ќе јаде гомна за нив е друго...таков ни е менталитетот. Повеќе не интересира за други отколку за самите нас, за други береме гајле.

И доста веќе со тоа „Само ги копираме и крадеме од хрватите“...како речи они ги измислуваат ваквите квизови, шоуа и друго! Пред да пишете нешто проверите дали е точно тоа па после зборите овде. Ако ви е толку подобро да гледате емисии на Нова, ХРТ или незнам која таму...гледајте си таму и готово никој не ве тера да гледате на нашите програми.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom