Ситуација

• Креатор на темата Креатор на темата idam
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
26 декември 2005
Мислења
1
Поени од реакции
0
Ситуација 1
Што би помислиле кога излегувате со вашиот партнер/партнерка на кафе со друштво и партнерот/ка ти се доближува, почнува да те лиже, а во исто време еден од другарите зборува нешто, прашува нешто и тој/таа одговара одма на тие прашања?

ќе продолжам да се жвалам. Освен ако не се работи за некој многу сериозен моабет. Ако се работи за фудбал.....лижење, може и грб да му свртам

Glupa situacija.
Jas mrzam parovi sto se lizat ko kreteni nekoi dodeka se izlezeni so drustvo.
Aman go imate celo slobodno vreme koga ste sami da se lizete ebete drapate, ispocituvajte gi drugite so koi ste izlegle i ne se lizete bas togas. Ako ne se lizete 1 saat nema da umrete:icon_mad: :icon_roll

Јас у ствари и не сфаќам што е проблемот овде. Ако те прашуваат, редно е да одговориш без разлика дали ти е јазикот во сопствена или во туѓа уста.

Да, башка што ме нервира кога некој во друштво се лигави.

Taka de, imaat kenjef, ako veke ne mozat da izdrzat, bujrum, ko onaa sto gozabra kutrion DimitarC na zabavata kaj Pero u kenjefot i toa pred Tha-Bitch-eto nase ubavo i licno. Pa go razdrapa, razlapa, prasa za godinki i go nabrka. Duri ni broj ne i zede, mamata.

боље ишта него ништа!

idam напиша:
Ситуација 1
Што би помислиле кога излегувате со вашиот партнер/партнерка на кафе со друштво и партнерот/ка ти се доближува, почнува да те лиже, а во исто време еден од другарите зборува нешто, прашува нешто и тој/таа одговара одма на тие прашања?
Чекај, не сфаќам баш...
Девојката те лиже пред другар кој те прашува нешто, а таа му одговара додека те лиже?

Не сфатив баш, ама како и да е, не е убаво лигавење во друштво.

Zaebi, mozese da ja protovaris vo kenjefot, Bibeto da slusa, pa da te fali na cela usta, vaka samo edno loooool ke ti kaze, zaebi, boodalla eden, sledniot pat ke kazes 18 minimum ama deka ne te hranele dovolno.
Inaku, za avtorot na temata, lizenje, gnasno e pred lugje, ebate, get a life and book a room.
A ti, avtore, se ligajsh ili ne pred lujge?

Ја па би му рекол ток ту д хенд. Не дека нешо се лигавам, ама па шо кур нашол да прашуе у такоф миг..

Мнооооооооооооооооогу глупо лапање у друштво ама па некад и не можеш да се воздржиш така да и Офчарот е до некаде у право, шо на мајка му му треба да те праша шо не може да те праша за 2-3 минути...

Зависи од ситуацијата,ако си во пар со женската и уште еден пар,некој шо си го имате муабето а околу вас нема никој шо има врска,просто е да ја лапаш пред луге пријатели,со кои не се имаш до толку,али се е релативна работа,замисли дека си на одмор,факаш риба многу јака и ти вика сакам да ме лапаш у сред диско,а после да ме ебеш на плажа,а ти неможеш против своите "TRADICIONALNI" навики а од друга страна немаш избор бидејки типката е авион и?

Не го сфатив баш прашањето ама...
Глупо.. многу глупо!
Најглупото нешто е да се лижиш пред друштво, као демек видете не..
Да сум излезена само со другар/ка и дечко ми.. можеби и така и така се трпи тоа донегде. Ама пред друштво не.. никогаш.
Ако веќе дојде до тоа, другарот/ка може да ме праша подоцна не додека се лижам.. свашта бе:icon_lol:

Сметаш дека не ти е посветено доволно внимание? Како таа/тој од таков еден занесен залиж (поткрепен со егзибиционизам) може да следи паралелно ситуација и кул да одговара на прашање, наместо да и/му се сосушат синапсите од страст?
Не е пријатно. Признавам.

Ситуацијава е интересна, ама другар ти сигурно бил трапав.
Не гледал ли дека девојката е хорни. За муабети секогаш има време, за акција НЕ.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom