Кои се најчестите грешки кои ги правите во врска/љубов?

Голема грешка ми беше што гледам на сите околу мене да угодам, со тоа немав време да и угодам на неа. Али се поправив, тоа беше порано.

Во краток временски период ја покажував и докажував љубовта што ја чувствувам према неа... Се случувало тоа да биде и злоупотребено.
Највероватно, се што е многу убаво - кратко трае, но се што е умерено убаво - трае и трае и трае...

Сум била голем инат (иако јас не мислам така) и не бројам до 10 пред да кажам нешто,па често го кажувам онака како шо не треба. Ама стварно зборам многу,тоа си го признавам :smir:

Најголем проблем во љубовта ми е Љубомората... :S како така да сеам роден :/ мразам се поради тоа али шо да правам таков сум...некој помош? :/

Многу сум љубоморна иако немам причина за тоа :toe:

Што мислите, според вас, кои биле или кои се вашите најголеми грешки додека сте биле во врска или во сегашнава врска?

Каде најмногу сте згрешиле и дали сте се поправиле и не ги повторувате истите грешки или постојано ги повторувате истите грешки?

Повелете,кажете и некое искуство.:wink:
Најголема моја грешка е што сум се фатила со првиот дечко во мојот живот...згрешив што го пуштив да излезе со другарите, иако не му ги знам какви се и што се (таа вечер од кога ме испрати мене дома, он си фатил друга женска), паааа се попраив бар сега ги знам другарите повеке и не баш секаде оди сам, мислам дека не м преши мн мн, како што и сам ми рече нема за што да се грижам, али сепак јас си се грижам

мислам дека моите најголеми грешки во врска,не само во врска општо за љубовта е тоа што неумам да ги кријам чувствата,директен сум и кога ме интересира некоја тоа и го покажувам..друга голема грешка е тоа што сум љубоморен пробувам да се сменам али појако е од мене..се надевам дека ке се сменам некој ден..

Шо сум кажувала некој работи а треба да ги прекутам...арно викале се не се траска ама ај детешки акл :)

Грешка ми беше тоа што верував на сите а на неа не :icon_evil

Што делувам тотално незаинтересирано. Најпрво тоа пали и ги прави позаинтересирани за мене, но отпосле работата се оладува. Исто така тоа што секогаш девојките ги ставам на второ, трето или последно место, наспроти другарите, образованието и кариерата.

Ја не праам грешки, они најчесто ги праат : )

Kajgana Shop

Back
На врв