Добро место за излегување со девојка/дечко

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandar.m
  • Време на започнување Време на започнување
Каде има у Скопјево некои мирни,дискретни кафичи кај шо моеш со женска да си искочиш на раат да испиеш кафенце ова она,без некој сељак или сељаци да ти ја заебат вечерта у стил што ме глеаш и 20 души да ја манијачат женска ти??

Каде има у Скопјево некои мирни,дискретни кафичи кај шо моеш со женска да си искочиш на раат да испиеш кафенце ова она,без некој сељак или сељаци да ти ја заебат вечерта у стил што ме глеаш и 20 души да ја манијачат женска ти??
Иди у New Age,и седнете си у соба сами ко турци на земја..

Бирократ на кеj, по запуштено место неам видено :) А не е лошо внатре
Само ѕидовите ќе ти jа мањачат женската, донт вори.

Лезет е топ, башка орг.. овај де да споите маси со други така заљубени парови,

Споена темата, продолжете овде.

Инаку, и од мене имаш плус за Њу Ејџ. Ептен чил место е, само зависи од девојчето. Ако е некоја "од големото добро утро", не би ти препорачал да ја носиш таму. :)

Абе не го зафркавајте каков New Age тоа е сцена за хорор филм снимање а не да отидеш со девојче .

Добро место според мене е Магор такво тивко мирно внатре луѓето што престојуваат се културни се наоѓа тука кај грчка амбасада 7ца...има понекогаш џез свирки...

Од толку места у градов - New Age? Сериозно? Таму девојчиња се носат на 14 години и у случај да знаеш да дрнкаш гитара и тоа да го дознае у тој кафич?! Јазиче ти пушта гарантирано!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom