Каков мобилен користите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Nokia 6600 и Sony-Ericsson T310.
А позадоволен сум од Ериксонот.

Dimitarc напиша:
колку пари е 6600?

не купувај 6600 врска нема....го имав катастрофа е...ако сакаш изглед ем функционалност сони ериксон в800и...ако не ти се даваат толку пари 25000 ден. земи си самсунг д500 кој е 20000 ден.....ако и тоа ти е многу...земи си сони ериксон к700и 11975 ден...тоа ти е одличен телефон башка сега даваат и блу тут со него....сите тие се и на изглед одлични и на перформанси....тоа е моја препорака..

filip_sk напиша:
K700i e katastrofa jas go imav

да 6681 е најбољи ама секој неможе да си дозволи....а сони ериксон к700и не е воопшто за фрлање го имав закон е ...можеби не ти се погодил...иначе за мене беше бр.1 во почетокот на годинава...

стварно не гледам што ке ми е нокиа 6681. Поише поштувам малецко и убаво телефонче бидејки со мене и онака влечам мп3 апарат и се останато.

Dimitarc напиша:
стварно не гледам што ке ми е нокиа 6681. Поише поштувам малецко и убаво телефонче бидејки со мене и онака влечам мп3 апарат и се останато.

е па тогаш сони ериксон в800и е дефинитивно твој телефон...со сите пропратни работи на него...

Spored mene najdobar telefon e NOKIA N70, sepak nema da moze sekoj da si go dozvoli...

Ja imam vakov:
sonyericsson-w600-00.jpg

Go zemav od Solun za 500$ i ne go menjam za nisto na svetov. Sovrsen e neli??? Inace pred toa imav Sony Ericsson ama mu puknav sve zivo

spooky напиша:
Nokia 6600 и Sony-Ericsson T310.
А позадоволен сум од Ериксонот.

Дај да ти ја купам нокиата ама кажи дали е се во ред јас сум ИЗГОРЕН по нокиа 6600 ама не можам да најдам никој да продава

Vcera si zemav Sony Ericsson Z520i. Za sega e dobar :) Skoro ist kako K700 pa ke vidime kako ke se pokaze ponatamu!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom