Каков мобилен користите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
MSV напиша:
Сигурно си многу горд на тој факт.....:wink:

Иначе јас имам алкател.......
Незнам шо модел.....Ама има Nofx layout...

:):)
хахахахаха како ме насмеа!од каде бе толку сигурен?:pos: :baeh: :pos: !Не се фалам туку мислам дека име подобар квалитет!Се ке си покаже времето!Ај сега на темата назад!:icon_idea

Јас сакам нов мобилен, ама нема таков како што сакам. Т.е. има, ама во сервис ми е. Ке си купам друг, нов ист таков нокиа 5100

Motorola E398:

motE398.jpg

ne znam sto da zemam! Sega go listam katalogot i ne znam sto da kupam. Nokia ili soni erikson? Mene se nesto mi vrti na k750i.....ama ne znam....ne mi se davaat tolku pari za telefon, bez razlika sto ke bide poklon. Sovet?

da, ama jas sum poise za dizajn, ne se za funkcionalnost. I dobra kamera ke zavrsi

кога видов колку поефтинел 6600 паднав на гз, ама ја купив телефон летово, нема сега да ми дадат пари па да си купам јебига

Гижо напиша:
13.000 и нешто
Багатела :)). Еден совет од мене баталете скапи телефони со илјада глупости на нив и купете си еден ваков за 2500 со картичка. Батеријата му трае една недела и плус има ламбичка напред за ако ви притреба во темница, јас се заебав шо не си купив ваков. Купив Siemens А65 поскап 1500 денари, а батеријата трае само 2-3 дена. Е сеа као овој имал Java и бил поарен, нема грешке шо оти има Java коа ниедна игра или апликација екстра не сум ставил на него.

nokia_1100_1.jpg

Simens se najbolji mobilni. ZAKON! Drzat mreza,a toa e kaj mobilniot najvazno,ako sakate bas da znaete. Podobro pokratko da mu trae baterijata,ama da imam mreza,odosto da imam baterija i da ja gledam,a muabet da pravam vo retki slucai koga neli site urbani elementi mu se ovozmozeni na negovoto "velicestvo"-Nokia!

k700.jpg

Веќе година дена го имам, и немам намера да го менувам....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom